Blogger Widgets

2015. február 17., kedd

Részlet az első Akadémia novellából!


Sziasztok!

Cassie megosztott egy részletet az első novellából! Figyelem! Erős CoHF spoiler!!!

"- Ó! - mondta Jace hanyagul, mintha nem várt volna már egy ideje azzal a határozott céllal, hogy elkísérje Simont. Felnézett, aranyszín szemével hivatalosan méregetve a fiút, aztán elfordult. - Te. 
Jace valahogy túl menő volt az iskolához, és ez illett is hozzá. Simon úgy sejtette, hogy a fiú egyszer régen még szerette is. 
- Hé, azt hittem, nem lesz már alkalmam újra megkérdezni. Te és én - kezdte Simon. - Elég közel állunk egymáshoz, igaz?
Jace ránézett egy pillanatra, az arca nagyon nyugodt - Abszolút. Ilyenek vagyunk. - Keresztbe tette a két ujját, hogy szemléltesse. - Tulajdonképpen inkább ilyenek vagyunk. - Próbálta újra keresztezni őket. - Kezdetben volt köztünk egy kis feszültség, ahogy majd emlékezni is fogsz rá valamikor, de ez elmúlt, amikor odajöttél hozzám és bevallottad, hogy erősen küzdesz, mert féltényen vagy - és ezek a te szavaid - az elképesztő jóképűségemre és az ellenállhatatlan sármomra. 
- Ezt mondtam volna? - kérdezte Simon.
Jace megveregette a vállát. - Igen, haver, tisztán emlékszem rá. 
- Oké, mindegy. Az a helyzet, hogy... Alec állandóan nagyon csendes a közelemben - mondta Simon. - Mindig ilyen visszahúzódó vagy én akasztottam ki, csak nem emlékszem rá? Nem akarok anélkül elindulni, hogy ne tisztáznék mindent. 
Jace arca megint sajátságosan nyugodtnak tűnt. - Örülök, hogy megkérdezted - nyögte ki végül. - Van még valami. A lányok nem akarták elárulni neked, de az az igazság, hogy..."

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets