Blogger Widgets

2015. január 10., szombat

TDA részlet


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb részletet a The Dark Artifices első részéből, a Lady Midnightból. 
Figyelem! CoHF spoiler!


"Mark előlépett. Öltönye elegáns vonala felfelé irányultak, még magasabbnak, még ragyogóbbá téve őt. Először azóta, hogy visszatért, a vad tündérgyermeket, ami benne élt, mintha pókhálóként sodorták volna el. Embernek látszott. Olyasvalakinek, aki mindig is ember volt.
- Miért rágcsálod a körmöd? - kérdezte.
Julian, aki észre sem vette, hogy hüvelykujján darabkáján rágódott - a bőr fájdalma a fogai között és a vér fémes íze a szájában valahogy kielégítő volt -, az ölébe ejtette a kezét. - Rossz szokás. 
- Az emberek akkor csinálják, ha idegeskednek valami miatt - felelte Mark. - Ez még én is tudom. - Az ujjai tehetetlenül igazgatták a nyakkendőjét. A homlokát ráncolva meredt rá.
Julian felállt és odasétált a bátyjához, aztán a kezébe vette nyakkendője csomóját. Nem emlékezett már, hogy ki tanította meg nyakkendőt kötni. Malcolm, gondolta. Majdnem teljesen biztos volt benne, hogy Malcolm volt az. 
- De mi miatt idegekedsz, kisöcsém? - kérdezte Mark. - Téged nem vitt el Sebastian Morgenstern. Itt töltgetted az életed. Nem mintha az árnyvadászok élete nem lenne stresszes, de miért a te kezed véres?
Julian keze egy pillanatra megdermedt. - Nem tudsz rólam mindent, Mark. Épp úgy, ahogy fogadok, én sem tudok mindent rólad."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets