Blogger Widgets

2015. január 7., szerda

Most akkor mikor jön a TDA?


Sziasztok!

A TDA megjelenésével kapcsolatban eddig nem voltak biztos információnk, valahol 2015 ősze szerepelt megjelenésként, valahol 2016 tavasza. Cassie most elmagyarázta a dolgot. 
Nem fogom szó szerint fordítani, de összefoglalom a válaszát. 

A könyvet eredetileg 2015 őszére tervezték, ami a szeptembertől decemberig tartó időszakot jelentette. De soha nem volt biztos megjelenési időpont, és nem azért, mert Cassie esetleg csúcsással kalkulált. A kiadó és Cassie számára is fontos könyvről van szó, mert egy új sorozat kezdődik, és az utána megjelenő Árnyvadász könyv is egy új sorozat első kötete lesz.
A kiadónak ezenkívül a megjelenéssel kapcsolatban rengeteg dolgot figyelembe kell vennie azon kívül is, hogy maga a kézirat mikor készül el. (Pl. itt faktor lehet, hogy Cassie Hollyval közösen írt regénye is ősszel jelenik meg, illetve nem árt megvizsgálni azt sem, milyen könyvekkel együtt jelentetik meg a Lady Midnightot, hiszen nyilván nem akarják, hogy egyik megjelenés ártson a másiknak.) És azzal is számolniuk kell, hogy a Lady Midnighthoz mérten a többi Árnyvadász könyv mikor jelenhet meg.
Így most sajnos úgy néz ki, hogy a megjelenési időpontunk nem 2015 ősze lesz, hanem 2016 márciusa. (Ez már elég biztosnak tekinthető, ámbátor még mindig nincs kőbe vésve.)
Ez tehát azt jelenti, hogy nagy eséllyel idén angolul sem jelenik meg Árnyvadász regény. Viszont Cassie azt ígéri, hogy az Árnyvadász akadémiás novellák mellett készülnek meglepetésekkel, illetve mivel egy új sorozat első kötetéről van szó, lehet majd ARC (előolvasói) példányokat nyerni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets