Blogger Widgets

2014. február 23., vasárnap

The Last Hours 2017-ben!


Sziasztok!

Cassie azt írta, hogy még egyezkednek a megjelenési dátumot illetően, mindenesetre egyik kiadója egyelőre 2017-re írta ki The Last Hours megjelenését!

A Walker Books az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon és Ausztráliában adja ki Cassie könyveit, a hírek szerint pedig most 6 számhegyű összegért vették meg a The Last Hours kiadásának jogait is.

A kiadó egyik munkatársa elmondta, hogy Cassandra Clare volt 2013-ban az igazi bestseller írójuk a fiction kategóriában, ez a mostani üzlet pedig ezt az elismerést is kifejezi, és nagyon boldogok, hogy még évekig adhatják majd ki Cassie könyvet. 

A cikk információi szerint Cassandra Clare könyveiből már 654.059 példányt adtak el a Nielsen BookScanen keresztül, körülbelül 4.264.733£ értékben. (Ez körülbelül 1,5 milliárd forint.)

Forrás

5 megjegyzés:

  1. Szia! Kirakhatom a bejegyzés linkjét az oldalamra? TMI- H

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen! :)

    VálaszTörlés
  3. Cassie gazdagnak szamit, Deszy ? Eleg jol megel a konyvirasbol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cassie elég jól titokban tartja az anyagi helyzetét, szóval fogalmam sincs, még soha nem olvastam róla konkrét infókat, nem igazán beszél róla.
      De jó üzletasszony, ezt tudjuk, és biztos vagyok benne, hogy ennyi sikeres könyv után, a filmes jogdíjakkal a zsebében, és jó pár kiegészítő kötettel a háta mögött nem éhezik. :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets