Blogger Widgets

2014. február 23., vasárnap

CoHF részlet kis kiegészítéssel


Sziasztok!

Cassie kapott egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy Emma és Julian, a TDA főszereplői mennyit szerepelnek majd a CoHF-ben. 

Íme a válasza egy kis CoHF részlettel:

Azt gondolom, jobban megismerhetitek Juliant és Emmát a Mennyei tűz városában. Sokat szerepelnek benne. Az első jegyzet, amit a szerkesztőm küldött nekem a CoHF első változatának olvasása után Emmáról és Julesról szólt. 

Azt remélem, sikerül bemutatni az egész családot, beleértve Tiberiust és Livvyt és Drusillát és még Tavvyt is, aki csupán 2 év körül van. De érdemes nem elfelejteni, hogy Julies és Emma itt csak 12 évesek! Partnerek, extrém módon vigyáznak a kisebbekre, de nem igazán van itt románc... Habár valaminek a magjai már megvannak. 

"Julian bőre hideg volt, mintha csak a hűvös, éjszakai levegőbe hajolt volna ki az ablakon. Emma megfordította a kezét, hogy az ujjával a fiú meztelen alkarjára rajzolhasson. Olyasmi volt ez, amit egészen kisgyerek koruk óta csináltak, amikor nem akarták, hogy rajtakapják őket a leckék alatt. Az évek során annyira jók lettek benne, hogy részletesen üzeneteket tudtak rajzolni egymás kezére, karjára és még a vállára is a pólón át. 
E-T-T-É-L? - betűzte Emma. 
Julian megrázta a fejét, még mindig Livvyt és Tyt méregette. A tincsei összetapadtak, ahogy végigszántott a haján a kezével. Emma érezte az ujjait, amint könnyűn végigsiklottak a felkarján. N-E-M V-A-G-Y-O-K É-H-E-S"

3 megjegyzés:

  1. én nem kimondottan örülök annak hogy sokat fognak szerepelni a mennyei tűz városában. mert az a könyv nem róluk szól főként hanem Jace- ről, Clary-ről, Alec-ről meg a többiekről. nem is értem mért kell annyit szerepeltetni őket, ha már egyszer lesz saját könyvük is. A végzet ereklyéi szereplőkről meg már nem igen fogunk olvasni a mennyei tűz után, én inkább rájuk koncentrálnék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha vigasztal, a CoHF-et túlélő TMI szereplők is felbukkannak majd a TDA-ban mellékszereplőkként vagy epizódszereplőkként.
      Mivel a két sorozat között alig öt év telik el, és ez alatt olyan dolgok történnek pl. háború, ami miatt az Árnyvadász világ összegyűlik, nem olyan meglepő, hogy a következő sorozat szereplői felbukkannak a CoHF-ben. Clary és Jace meg afféle sztárok Árnyvadász körökben, Emmának pl. Jace a példaképe, szóval biztosan lesz róluk szó abban a sorozatban is, de ahogy írtam, Cassie azt is ígérte, hogy felbukkannak majd azok, akik túlélik.
      Ráadásul a Blackthorn gyerekek igazából nem is csak ennek a sorozatnak a főszereplői, mert a hírek szerint a TWP-ben is övék lesz a főszerep, csak a fiatalabb testvéreké. :)

      Törlés
  2. Én is szívesen kipaterolnám őket ebből a könyvből :/ aranyos kis részlet de akkor is....
    Alec és Magnus a kedvenceim. Valószínüleg az egyik meg fog halni szóval inkább olvasnék róluk. Emmáékról olvashatok még 3 könyvet.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets