Blogger Widgets

2013. november 9., szombat

Könyvmolyképző - Új megjelenések


Sziasztok!

Mivel érkeztek új hírek, gondoltam, készítek egy kis összefoglalót az új Könyvmolyképző Kiadós Cassandra Clare megjelenésekről. 


1. Clockwork Princess - A hercegnő


Valószínűleg ezt várjuk a legtöbben, ugye elvileg csúszás miatt már így is kicsit később érkezik. Ha minden jól megy, november 30-án jelenik majd meg, puha és kemény kötésben is érkezik.

A hercegnő - puha
A hercegnő - kemény

2. Bane krónikák 1-2.


A Bane krónikák jelenlegi állás szerint szintén november 30-ra jelenik meg, szintén érkezik puha és kemény kötésben is.
Az árával kapcsolatban egyelőre nem tudok biztosat mondani, ahogyan a borítóról sem, bár még mindig az a bizonyos régi borító van fent.

Ami igazából Peruban történt - puha
Ami igazából Peruban történt - kemény

Illetve egyelőre borító nélkül, előkészületben állapotban felkerült a Bane krónikák második novellája is a kiadó honlapjára, A szökevény királyné címmel, szintén kemény és puha borítós verzióban is érkezik.

A szökevény királyné - puha
A szökevény királyné - kemény


3. Hamuváros kemény kötésben


És akkor a jó hír! Nagyon úgy tűnik, hogy érkezik a Hamuváros is kemény borítóval, azaz teljes lehet a kemény borítós Cassandra Clare sorozata mindenkinek, hiszen már csak ez a kötet nem jelent meg a jobb minőségű kötéssel. 

Ami még érdekelhet titeket, az esetleg az Árnyvadász kódex, erről egyelőre nincsenek friss híreim, nem tudom megmondani, hogy érkezik-e magyarul vagy sem.

3 megjegyzés:

  1. Hát most valahogy nagyon sok baj van a Könyvmolyképző kiadóval :/

    VálaszTörlés
  2. máris tudom mit kérek karácsonyra xD

    VálaszTörlés
  3. meg tudná valaki mondani, hogy hány oldalas a Bane krónikák? csak mert összesen 10 könyvről van szó, tehát ha mindet megveszem az több mint 20 000 Ft!!!!!!!!
    csak nekem sok?:(

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets