Blogger Widgets

2013. szeptember 3., kedd

Új rovat - Könyvajánló


Sziasztok!

Már régóta fontolgatom, hogy létrehozok egy könyvajánló vagy hónap könyve funkciót az oldalon, és most végre meg is valósítottam. Az oldalon a héten még néhány apróbb változás várható, így úgy gondoltam, ezt is mostanra időzítem.

Tehát mostantól kezdve bizonyos időközönként - nem biztos, hogy havonta - kiválasztok egy könyvet, amiről úgy gondolom, hogy valami okból az Árnyvadászoknak is tetszhet. Ezekkel a könyvekkel kitölthetjük az üres óráinkat Cassie könyveinek megjelenései között. Mindig fogok írni egy külön posztot arról, hogy miért gondolom, hogy az adott könyv tetszhet az Árnyvadászoknak, és a könyv az oldalsó menüsávba is kikerül. Amennyiben a képére kattintotok a könyves blogom fog bejönni, ahol elolvashatjátok a könyvről írt értékelésemet, alatta pedig ott lesz a link, ami az ajánló posztra mutat. A könyvről akár itt, akár a könyves blogomon kommentek formájában beszélgethetünk is. Ha esetleg van valamilyen kérdés ezzel kapcsolatban, várom! 

És akkor az első Könyvajánló szereplője:


A napokban olvastam el Veronica Roth A beavatott című könyvét, és engem teljesen megfogott. 

Miért ajánlom Árnyvadászoknak?
A világ jól kitalál, még ha talán nem is annyira összetett, mint az Árnyvilág. A szereplők szépen kidolgozottak, és sok benne az akció, ahogy azt már az Árnyvadászoktól is megszokhattuk. A történet főhőse itt is egy bátor, fiatal lány, akinek egy teljesen új világgal kell szembenéznie, a férfi főhős pedig egy igazi harcos.
Ami az írónőt illeti, ő maga is lobbizott a Csontváros film mellett, ez Árnyvadász szempontból mindenképpen mellette szól.
És végül, de nem utolsó sorban, egy olyan sorozatról beszélünk, amiből már úton van a filmadaptáció, és a rajongók most hasonló helyzeteket élnek át, mint mi magunk a Csontváros film premierje előtt. Már ki is jött az első teaser előzetes és az első kulisszák mögötti, interjús videó. Mindenképpen jó filmre számíthatunk.

A könyvről írt értékelésemet itt olvashatjátok: http://deszy-konyvesblog.blogspot.hu/2013/08/veronica-roth-beavatott.html

6 megjegyzés:

  1. Ajánlották, megvettem, elolvastam, megszerettem :) <3

    VálaszTörlés
  2. Imadtam, az egyik legjobb konyv amit valaha olvastam. Olyan extazis alatt voltam mint a Csontvaros reszeknel! :) Ajanlom minden arnyvadasznak!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy adtál egy jól ötletet. Már régóta szemezek a könyvvel, de még nem vettem meg. Most meg fogom!

    VálaszTörlés
  4. nem reklám vagy ilyenek, de a napokban találtam rá egy rajongói oldalra a könyvvel kapcsolatban (thedivergent-trilogy.blogspot.com, meg van egy másik is divergenthungary.blogspot.hu), szerintem ajánlhatnád valamelyiket, hogy akiket érdekel jobban azok itt találnak infót.
    Egyébként nagyon bírom az oldalad. És remélem nem reklámnak veszed. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi az ajánlást. Először csak ebookban olvastam el, de annyira beleszerettem, hogy megvettem könyvben a folytatással együtt, és kincsként tartom a polcomon. A harmadik könyvet is nagyon várom, a filmről nem is beszélve. Ha nem ajánlod, nem biztos hogy valaha is a kezem ügyébe akadt volna. Örök hálám! ^^

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets