Blogger Widgets

2013. szeptember 1., vasárnap

Augusztusi rekordok


Sziasztok!

Csodálatos hónap volt az augusztus, szerintem ebben egyetérthetünk. Először interjúk tömkelege, tv spotok, Csontváros zenék, premier fotók félelmetes mennyiségben, új Bane krónikák novella, cikkek, poszterek, nyereményjátékok, Könyvmolyképzős akciók... és természetesen a FILM!

De az oldal életében is történtek nagy dolgok. 

A Facebook lájkolók száma átlépte az 1700-at, és a szám szerencsére folyamatosan nő. 

Az oldal napi látogatási rekordja is megdőlt, nem is kicsit! 23-án majdnem elértük a napi 10.000 látogatást is, egészen pontosan 9779 látogatás volt 24 óra leforgása alatt!

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy a havi látogatottsági rekord is megdőlt. Júliusban először léptük át a havi 100.000 látogatást, augusztusban pedig már a 200.000-et is! Egészen pontosan 207.378 látogatás született augusztusban!

És igen, ezzel átléptük először a 800.000 összes látogatást, majd a 900.000-et is, most pedig törünk előre az 1 millióra!

Persze a posztok számán is látszik, hogy nagy hónap volt az augusztus az Árnyvadászok életében, hiszen összesen 551 bejegyzés született, ez az oldal történetében a második legtöbb, egyedül tavaly augusztusban született ennél több bejegyzés, amikor a Csontváros forgatását közvetítettem, de akkor rengeteg rövid poszt született. 

És ami számomra külön boldogság, tegnap megvolt az első Árnyvadász tali, erről majd lesz bejegyzés az oldalon!

Összefoglalva szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ilyen lelkesek voltatok és remélem, azok is maradtok! ;) Addig is, menjetek el megnézni még néhányszor a filmet, és lelkiekben készüljetek a Hamuváros forgatásra, ami ebben a hónapban kezdődik!

4 megjegyzés:

  1. Hú ,de várom már a Hamuváros első előzetesét! :D

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! A látogatás az mit jelent? Egyéni látogató vagy oldalletöltés?

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets