Blogger Widgets

2012. augusztus 15., szerda

Jamie és Lily Torontóban

Sziasztok!

Jamie és Lily ma megint Torontóban sétálgattok. Ezúttal nem kézen fogva, hanem egymásba karolva. Egyes cikkekben már nem is csak találgatják, hogy együtt járnak, hanem Jamie-t egyenesen Lily új pasijaként emlegetik. Valóban elég gyanús a dolog, ha szabad így fogalmaznom.
És amúgy debütál Lily hajszíne is. :)













12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Bizony. Már meg is írtam korábban, csak akkor még kép nem volt róla. :)

      Törlés
  2. Lily hajszíne szerintem tök jó, de valaki mondja már meg nekem, hogy miért van az, hogy minél ismertebb egy színész/színésznő, annál szakadtabban néz ki??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem mindenkire igaz. Jamie-nek ilyen a stílusa, Lily pedig alkalmazkodni látszik. xD

      Egyébként pedig szerepet játszhat benne az is, hogy sokszor kell sok időt tölteniük a kinézetükkel. (Amikor forgatnak, akkor ahhoz öltöztetik, sminkelik őket, ami sokszor több óra. Amikor meg valami gálára mennek, ami elég gyakran előfordul, akkor úgy kell kinézniük, mint akit skatulyából rántottak ki.) Szóval valószínűleg a hétköznapokon már nincs kedvük, erejük sokat foglalkozni vele, hogy néznek ki. Legalábbis én ezt gondolom. :)

      Törlés
    2. Ezt már én is észrevettem.

      Törlés
  3. Amúgy nagyon tetszik a blogod! Így tovább :)

    VálaszTörlés
  4. Jó őket együtt látni és Lily haja is óriási, de tuti nincsenek együtt:P...Bocsi, hogy ilyen lelombozó vagyok, de nekem olyan fura, hogy ilyenkor hirtelen minden egyes filmnél szinte a két főszereplő a valóságban is összejön, tervezik az esküvőt meg a többit aztán a film utolsó része után hoppá még sem működik ez köztük!:/:D...Persze nem biztos hogy itt is úgy van (de sztem igen:D), örülnék neki ha tényleg összejönnének de ez szerintem csak a pletyka lapok új szerzeménye!
    Egyébként csak így tovább az oldallal:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is a pletykalapok miatt írtam, nekik én sem hiszek. Amikor először fotózták őket együtt, még én is mindenkinek azt mondtam, hogy biztos kamu.
      De a testbeszédet érdemes nézni. Az ember általában nem futkos kézenfogva, meg belekarolva valakivel, aki nem a pasija. Bár lehet, hogy csak ennyire jóban vannak, azért meglepő lenne.

      Ami pedig az általad említett afférokat illeti. Nem mindig van vége a film után. Ott van pl. Brad Pitt meg Angeline Jolie. Vagy pl. Jamie és Bonnie Wright is a HP forgatásán jöttek össze, és utána még együtt voltak egy-két évig. És Vanessa Hudgens meg Zac Efron is.
      Szóval nem hiszem, hogy ezek simán marketingfogások lennének. Egyszerűen arról van szó, hogy az ember nyilván ott talál szerelmet, ahol éppen él. Ezek a színészek a forgatások alatt gyakorlatilag együtt élnek. Olyan, mintha egy osztályt összezárnának néhány hónapra 0/24-ben. És ha ehhez még hozzáveszed, hogy szerelmespárokat játszanak... Nem csoda, hogy szövődnek szerelmek.
      És mivel ők is csak emberek, ezek nem feltétlen tartanak örökké.

      Törlés
    2. Ja, és amúgy köszi! Igyekszem vele! :D Mármint az oldallal. :)

      Törlés
  5. Fú srácok imádom ezt a filmet remélem lesz folytatása mert minden nap az a zene jár a fejembe amikor megcsokoljátok egymást.
    Amugy énekelek és egy stúdióban is énekeltem már. Szóval pusz és sok sikert a film másik részére. Ja és őrűlők hogy egyűtt vagytok ��

    VálaszTörlés
  6. Jamie nagyon, de nagyon dőgős Lily pedig nagyon csinos. Szerintem a két turbékolo szerelmes pár ősszeillik. Nem tudom,hogy ti hogyvagytok vele de szívesen Lily helyébe lennék. Dőgős ruháimat lennének +runáim lennének.És egy igazán dőgős pasi lenne a vállamon.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets