Blogger Widgets

2012. július 27., péntek

Kevin Zegers Alecnek?

Sziasztok!

A JustJared nevű portálról elindult a pletyka, miszerint Kevin Zegers fogja majd Alecet játszani. Ezután a hír több más site-on is feltűnt, de mind a JustJaredre hivatkoztak. 

Kevin Zegers-t többen ismerhetitek, A pletykafészek című sorozatból (ahol többek között azzal az Ed Westwickkel játszik együtt, akinek a neve szintén felmerült Alec szerepérevel kapcsolatban), de szerepelt a Lelkes testcsere és a Jane Austen könyvklub című filmekben is. 

A hírt egyelőre nem erősítették meg, és nem is cáfolták. Cassie háza táján nagy a csend. 

De szerény véleményen szerint a hír kacsa. Megmondom, hogy miért gondolom ezt, bár persze lehetséges, hogy tévedek. Egyrészt Kevin 1984-es, azaz már 28, emiatt többen túl idősnek gondolják a szerepre. (Ez persze nem kizáró ok, hiszen a legtöbb szereplő idősebb, mint a könyvben.) Ami miatt nagy eséllyel kacsa a hír, az két dolog: egyrészt Cassie azt mondta, hogy az Alecet majdan játszó színész brit. Kevin kanadai, és erre büszke is. A másik infó, amit tudunk, hogy van valamilyen kapcsolat közte és Douglas Booth között, Kevin pedig valószínűleg még csak nem is ismeri, közös filmjük pedig végképp nem volt. 

A "hírt" mindenesetre elég vegyesen fogadták a rajongók, volt, aki nagyon örült, volt, aki nagyon nem. Szerintem addig kár is ezen filózni, amíg nem derül ki az igazság.

Amint van új hír, hozom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets