Blogger Widgets

2015. május 15., péntek

Megvan Valentine!


Sziasztok!

A főgonoszunk, Valentine is megvan. Nem más alakíthatja majd, mint Alan Van Sprang, akit többek között a Reign című sorozatból vagy a Halhatatlanok filmből ismerhettek. 


12 megjegyzés:

  1. hét nekem akkor is az igazi Valentine Jonathan Rhys Meyers marad. Ezt a színészt nem ismerem de majd meglátjuk mit alakít a sorozatban :)

    VálaszTörlés
  2. Istenem annyira látszik hogy melyik fan mikor csatlakozott a fandomhoz :DD
    Ha már a kezdetek kezdetén benne lettél volna, evidens lenne hogy "az igazi Valentine-tól" pont h JRM áll a legtávolabb :'D
    Én személy szerint nagyon örülök ennek a választásnak, remélem végre megkapjuk azt a sármos és gentleman Valentine-t akit a könyvben megismerhettünk a helyes/dögös vandál imázsú pasika helyett : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ugyanez a véleményem! :) Remélem ő méltó lesz Valentine szerepéhez! :)

      Törlés
    3. Csak szólók hogy benne vagyok a kezdetek kezdetén, és nekem jobban bejött hogy a filmben úgy képzelték el Valentine-t ahogy, mert a könyvbéli leírása nekem nem volt túl gonosz vagy ijesztő vagy ahogy tetszik. Szóval kedves hozzászóló nem muszáj mindig könyvhűnek lenni a szereplőket illetően. Nekem például Clary is jobban bejön sötétvörös hajjal mint világos vörössel (így kicsit szulejman Hürrem-jére hasonlít, de ez csak az én vélemény). Mellesleg az első könyvekben répavörösnek írja le az író Clary haját, de az utolsó könyvben a bátyja meg már a vér színéhez meg hasonlókhoz hasonlítja a húga haját. Ezért mondom, hogy nekem Meyers jobban bejött mint az új Valentine. Én a képzeleteimben hasonlóan képzeltem el, mint ahogy a filmben megjelenítették. Te nyilván ragaszkodsz a könyv pontos leírásához de én szabadon szoktam engedni a fantáziám, amikor olvasok :)

      Törlés
  3. Miért lesz új Valentine?

    VálaszTörlés
  4. Ővolt Henry a Reignben, én nagyon szeretem ��

    VálaszTörlés
  5. Végre, ez a fickó már közelebb áll a könyves leírásokhoz. A tekintete is olyan Valentine. :D

    VálaszTörlés
  6. Ő nagyon jó színész!!! Szerintem fantasztikus lesz!!!

    VálaszTörlés
  7. Juhú! Már csak a fehér haj kellene.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem is jobb Valentine lesz mint aki a filmben volt...de olvastam az egyik bejegyzést, hogy Emily Blunt lesz Jocelyn? Ő lesz? mert akkor valahogy nem tudom őket elképzelni együtt...de ez is csak egy vélemény. Azért valaki válaszoljon légyszi mert tényleg nem világos az a bejegyzés. :) előre is köszi :*

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets