Blogger Widgets

2015. május 16., szombat

Négy ok, amiért új borítók lettek


Sziasztok!

Cassie elárulta, mi volt az oka, hogy teljesen új borítót kaptak az Árnyvadász sorozatok:



1) A borítók esetében, ahogy sok minden más esetében is, változik a közízlés. A Csontváros és a Hamuváros borítóit tíz évvel ezelőtt tervezték: mára a levágott fejek ódivatúak, és azóta még a fotószerkesztés is fejlődött. 
2) Nemek szempontjából semleges borítókat akartunk. Mindig kaptunk panaszokat a fiú olvasóktól, hogy nem vihetik magukkal a Csontváros vagy az Elveszett lelkek városa köteteket. És igen, sokat lehetne arról beszélnek, hogy ez milyen botorság, de ez még nem segít azoknak a fiúknak, akik olvasni szeretnék a könyveket. 
3) Amikor ezeket a borítókat tervezték, még nem volt tervben, hogy öt Árnyvadász sorozat lesz, különböző időszakokban és zsánerekben. A Pokoli szerkezetek nagyon különbözik A végzet ereklyéitől, és mindig problémát jelentett, hogy az olvasók nem értik, hogy a két sorozat összefügg. A kiadóm, a könyvesboltok, a könyvtárak és a tanárok olyan borítókat szerettek volna, amikre ránézve egyértelmű, hogy összetartoznak a kötetek. Ezért került rá minden kötetre, hogy "Egy Árnyvadász regény". 
4) Akartam borítót Isabelle-lel és Aleckel is. 

2 megjegyzés:

  1. 1. Pénz
    2. Pénz
    3. Pénz
    4. Pénz
    Egyébként valóban gyönyörűek, és jó, hogy van Alec és Izzy-s borító, de tudjuk, hogy valójában miről szól az egész :/

    VálaszTörlés
  2. Gondolom, akkor a TDA és a THL is már ilyen borítókkal fognak kijönni... nagyon szépen fognak kinézni a "régi borítós" könyvek mellett... :/

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets