Blogger Widgets

2015. május 21., csütörtök

Első kép az új Clary-Jace párosról!


Sziasztok!

Megkaptuk az első képet Jace-ről és Claryről, így festenek együtt. Mit szóltok?


21 megjegyzés:

  1. Nekem mindketten tetszenek! Alapból nem szeretem Jace-t, de van egy olyan érzésem, hogy ez a sorozatban másképp lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szimpatikusnak tűnnek :)

    VálaszTörlés
  3. Borzasztóak... nem tudom miért, de valahogy se a filmben és most se a sorozatban nem sikerül összeválogatni a szereplőket normálisan. Csak az én fantáziám ennyire más? :)

    VálaszTörlés
  4. Clary nekem sem elég Clary-s, ha értitek mire gondolok! Kicsit egyébként lehetne sötétebb vörös a haja, nem olyan sötét mint a filmben, de nem is ilyen répa színű!

    VálaszTörlés
  5. Jace nem rossz, bár én imádtam Jamie-t!! Clary viszont minden képen furán tartja a fejét....!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem szuperek, bár Clary kicsit 'cicababásabb' a kelleténél, egyelőre nehezen tudom elképzelni harcoló árnyvadászként... És tényleg lehetne sötétebb a haja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már korábban is kerestem a megfelelő szót arra, hogy mitől más ez a Clary, mint a könyvbéli, hát most rájöttem, tényleg cicababásabb. :D Az, aki a képzeletemben él, sokkal aranyosabb, ártatlanabb, mindeközben pedig egy erős egyéniség, igazi árnyvadász.

      Törlés
    2. Teljesen egyet értek az előttem szólóval...olyan átlagos a könyvben...aztán Jace-szel meg aranyosak de ha harcról van szó akkor komoly nekem fura ez a lány az igaz hogy nagyon szép de a haja túl világos és hát tényleg ez a "cicababás" de reméljük majd jól alakít :) én bízom benne

      Törlés
  7. Szerintem jó, hogy ilyen Clary hajszíne. A könyvben is répavörösnek írja. Jace viszont nekem sem tetszik. :/

    VálaszTörlés
  8. Szerintem tökéletesek*-*

    VálaszTörlés
  9. Jace hibátlan, Clary viszont túl szép. Vagy hogy is mondjam. :D A könyvben úgy jellemzi magát, hogy inkább csak aranyosnak nevezhető, nem pedig gyönyörűnek, mint az anyja. Én egy pici cuki csajszit látok magam előtt, ártatlan mosoly az arcán, nem ilyen sunyi, selfie tekintet. XD

    VálaszTörlés
  10. Szerintem sem az igaziak, se Jace, se Clary! :(

    VálaszTörlés
  11. Ez már nem lesz az igazi :(
    Lily és Jamie ezerszer jobban mutattak :(

    VálaszTörlés
  12. Szerintem ha kicsit más fejet vágna Clary akkor jó lenne de szerintem Jacenek túl ártatlan az arca,lehetne kicsit...hát nem is tudom.másabb.de azért nem rossz.de hát Jamei-t senki se tudja felülmúlni😍.akár rosszak a szereplôk,akár nem,én nézni fogom.és különben is.meg lehet szokni.

    VálaszTörlés
  13. Ez a Clary legalább sokkal könyvhűbben néz ki, nekem nagyon tetszik. Olyan kis édes a pofija :D Jace pedig szintén tökély :)) Sokkal jobb páros, mint a Lily - Jamie volt.

    VálaszTörlés
  14. Hat nekem nem eppen szimpatikusak , de majd meglatjuk :)

    VálaszTörlés
  15. Ez a Jace mindenképp jobb kiállású, a másik olyan beteges anorexiás volt, hogy a filmet szinte végigröhögtem miatta. Clary meg azért fura, mert ez egy monitoros féloldalas kép... majd megvárjuk az első trailereket :3

    VálaszTörlés
  16. Ez a lány túl szép, de ha jól emlékszem, a könyv szerint Claryt sem lehetne éppen csúnyának nevezni. Annyi a gond, hogy ezen a lányon látszik, hogy viszonylag magas, míg Clary pici és törékeny. Ez a Jace határozottan jobban megfelel a könyvben leírt Jacenek. Helyesarcú, jó kiállású, egy kicsit tejfölösszájú, de még mindig jobb mint Jamie a filmváltozatban.

    VálaszTörlés
  17. Háááát..... Nekem a Jamie és Lily páros ezerszer jobban tetszett.... Sok mindent lehet rájuk mondani, de szerintem Lily hasonlít Claryre a legjobban, és Jamie is olyan Jace-s :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets