Blogger Widgets

2014. május 27., kedd

Videó a bemutatóról - Egy nagyon vicces extrával


Sziasztok!

Itt a Livestream videó A City of Heavenly Fire bemutatójáról. Cassie felolvas egy kis jelenetet, ami az Elveszett lelkek városa és a Mennyei tűz városa között játszódik. Ismerős lehet, ez az a rész, amiből kaptunk egy kis részt, tudjátok, amiben Simon Magnusnak hagyott üzenetet. Végül igazam lett, kimaradt jelenet, vagyis inkább egy kis extra. Külön érdekesség, hogy a Magnus üzenetrögzítőjére felmondott üzeneteket a meghívottak olvassák fel. Alecét David Levithan, Maureen Johnson Maia hangja, Holly Black olvassa Izzy üzeneteit, Cassie maga pedig az üzenetrögzítő hangja és Clary is, Simonét pedig Cassie férje. (Többek között. :D)
Annyit mondok, hogy nagyon-nagyon vicces.

Valamiért nem tudom beilleszteni, szóval a képre kattintva éritek el a videót:

http://92yondemand.org/livecast/


Azt is megtudhatjuk például, hogy bár Cassie nagyon gyorsan ír, a tündéres jelenetekkel mindig meggyűlik a baja.2 megjegyzés:

  1. Tényleg zseniális ez a videó! A végén Holly Black Isabelle-je még meg sem szólalt, én már nevettem. :D Annyit azért megjegyeznék, hogy szerintem a videó leírása is hibás, mert Scott Westerfeld tökre nem így néz ki, a pasit, mármint amelyik nem Cassie férje, David Levithannak hívják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is gyanús volt valami, köszi, hogy szóltál! Javítottam. :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets