Blogger Widgets

2014. május 28., szerda

SPOILERES fanart


Sziasztok!

A könyv elolvasása után nem tudtam tétlenül ülni, és bár rajzolni nem tudok, valamit egyszerűen muszáj volt megcsinálnom. 

De előre szólok, a világ legnagyobb SPOILERE, a legjobb csavart lövi le, szóval csak saját felelősségre nyissátok meg a posztot!



10 megjegyzés:

  1. akkor most mikor fog megjelenni nálunk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamikor nyár közepén, attól függ, mikor fog megjelenni a könyv.

      Törlés
  2. Na neeeeeeeee!!!! Pedig azzal gondolattal nyitottam meg a cikket h most bőgni fogok, de erre inkább halálra röhögöm magam.

    VálaszTörlés
  3. Nem ismered a körülményeket. Ha a könyvet olvasod, nem fogsz röhögni rajta, garantálom.

    VálaszTörlés
  4. hol tudnám letölteni angolul?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is próbálkozz. Deszy erre vagy nem fog válaszolni vagy elküld a fenébe. Elég sokszor hangoztatta már h ő ezt utálja és nem fog segíteni illegálisan letölteni.

      Törlés
    2. elég gonosz dolog ha deszy elküldené a fenébe. vannak emberek akiknek nincs pénze megvenni a könyvet amit szeretne, és ilyen esetre tökéletes lehetőség ha netről letöltve el lehet olvasni. Aki megteheti az vegye meg a könyvet, de aki nem tudja annak legyen lehetősége netről letöltve elolvasni. nekem ez a véleményem.

      Törlés
  5. Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a netről való letöltés illegális.
    Innentől kezdve akármi is a magánvéleményem, senkinek nem fogok letöltőlinkeket és könyvet küldeni. Mert a) törvénytelen és etikátlan és b) megszüntethetik miatta az oldalt.

    VálaszTörlés
  6. Eléggé érezhető, hogy Cassie eredetileg Simont akarta tenni főszereplőnek.
    SPOILER: Az óvszer téma mellett ez semmi igazán tetszett a könyvben, amolyan fölösleges csavar volt, hogy Simon nagyobb fontosabb szerephez jusson. Sokkal logikusabb lett volna, ha Magnus vállalja az apja ajánlatát. Alec miatt is és önmaga miatt is, hogy ne "kövüljön meg".

    VálaszTörlés
  7. valaki le fordítaná nekem ? :3 nem erőségem az angol :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets