Blogger Widgets

2014. április 12., szombat

Helen meghalt?


Sziasztok!

Cassie kapott egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy Helen meghalt-e. Ugyanis azt tudjuk, hogy Julian a legidősebb Blackthorn, aki elszökött az Intézetből. De akkor mi van Helennel, aki ugye idősebb, mint ő? És ha meghalt, akkor ő beleszámít abban a hat szereplőbe, akiket névről ismerünk és meghalnak?

Cassie válasza:

Ha Helen meghalna a könyv elején, akkor ő kétségtelenül beleszámítana a hat emberbe, akiket névről ismerünk és meghalnak. Elég jól ismerjük, megvan a kapcsolata a többi szereplővel, különösen Aline-vel és Aleckel, és elég fontos ahhoz, hogy számítson.

De egyébként az ok, amiért nincs ott az Intézetben a könyv elején az, hogy Idrisben van Aline-vel. Helen 18 éves, oda megy, ahova akar. Szóval egyszerűen csak nincs otthon. Az a jelenet nem jelenti azt, hogy meghalt. Nem hiszem, hogy kaptatok olyan részletet, amiből bárkinek a halála kiderül. Mark is idősebb, mint Julian, de a részlet nem jelenti azt, hogy meghalt.

1 megjegyzés:

  1. Szia. Szerintem 90% hogy Helen meghal... Mármint nem pont az elején, hanem például a csatában.
    Mert Cassie nem szokott beszélni róla, miközben a TDA a téma.
    Miért Julian viseli gondját a kisebb testvéreinek?? (Tudom, tudom, akkor ennyi erővel Mark is lehetne halott.) De nekem Helen olyan anyáskodó típusnak tűnik.... Valószínű hogy segítene Jules-nek a kicsikkel.. :)

    De ez csak egy vélemény :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets