Blogger Widgets

2014. április 8., kedd

Cassie válaszol


Sziasztok!

Cassie válaszolt egy újabb kérdésre Tumblr-en:

Szerinted hány embert fognak elnevezni a szereplőid után? És ez neked milyen érzés? Azért kérdezem, mert majdnem Sebastiannek neveztem el a fiam, mert ő a kedvencem. 

Mindig furcsa, amikor olyan emberekkel találkozom az életben, akiket úgy hívnak, mint a szereplőimet. A Clary és a Jace nem túl elterjedt nevek, úgyhogy ez nem gyakran történik meg, de elég sok Willbe, Isabelle-be és Simonba futottam már bele. 
Holly Black nem régen azzal nehezítette az életemet, hogy Sebastiannek nevezte el a fiát. Szóval van egy vérszomjas gonosz Sebastian a könyveimben és egy igazi Sebastian az életemben. 



Néha megzavarodom, és azzal vádolom az igazi Sebastiant, hogy el akarja foglalni a világot. De szerencsére ennek már vége, mert egy ideje befejettem már a TMI-t.

De hogy bánom-e, ha az emberek az én kitalált szereplőim után nevezik el a gyerekeiket? Nem, ez megtiszteltetés! Egyébként pedig azt gondolom, hogy az mindig aranyos, amikor kitalált szerelplőkről neveznek el gyerekeket, bár egy high fantasynél elég problémás lehet a dolog, amikor a te gyereked az egyetlen Joffrey az osztályban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets