Blogger Widgets

2014. március 6., csütörtök

Új CoHF részlet!


Sziasztok!

Kaptunk egy új részletet a Mennyei Tűz városából!


"Idris zöld és arany és barna volt az ősszel, amikor Clary először ott járt. Télen valamiféle sötét magasztosság uralta: a hegyek hóval borítva emelkedtek a távolban, és a fákat is fehér réteg borította, amelyek a tótól Alicantéba vezető utat szegélyezték, csupasz ágaik csipkeszerűen takarták el a fényes eget.
Jace néha lelassította a lovat, amikor valamelyik gazdagabb Árnyvadász család házához értek, amelyek rejtve lettek volna, ha a fák teljes pompájukban állnak körülöttük, de nem most. Érezte, hogy feszültté válik, amikor egy olyan mellett mentek el, amely már majdnem beleolvadt az erdőbe. Nyilvánvalóan leégették és újraépítették. Néhány kő még mindig magán viselte a füst és a tűz fekete nyomait. - A Blackthorn ház - mondta Jace. - Ami azt jelenti, hogy emögött az út mögött van... - Félbehagyta a mondatot, amikor Vándor a domb tetejére ért, és meghúzta a gyeplőt, hogy lenézhessenek az útra, amely kettéágazott alattuk. Az egyik irány visszavezetett Alicantéba - Clary látta a démontornyokat a távolban -, míg a másik egy nagy, aranyszín köves épület felé kanyarodott, amelyet alacsony fal ölelt körbe. -... a Herondale ház - fejezte be a fiú.
A szél feltámadt, és jeges ujjaival felborzolta Jace haját. Clary magán tartotta a kapucnit, de rajta nem volt se sapka, se kesztyű, mert azt mondta, utálja viselni őket, amikor lovagol. Azt szerette, ha érezheti a gyeplőt a kezében. - Le akarsz menni és megnézni? - kérdezte a lány. 
Jace lélegzete fehér felhőként szállt a levegőben. - Nem vagyok benne biztos."

4 megjegyzés:

  1. Köszi a fordítást Deszy! :)

    VálaszTörlés
  2. Beteg vagyok, hogy emiatt a költői részlet miatt (Deszy, klassz a fordítás!!!) is az ugrott be, hogy mindjárt ott terem egy Will-emlékalak, és elénekli a Démonhimlő-nótát.... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszett! Reggel még félkómásan fordítottam, de igyekeztem. :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets