Blogger Widgets

2014. január 4., szombat

Csontváros a Hollywood Hírügynökségben


Sziasztok!

A Csontváros is belekerült a Hollywood Hírügynökség 2013-as összefoglaló videójába! És bár a filmet Gergő sem igazán dicséri, azt elismeri, hogy az Árnyvadászok (mármint a rajongók) jó kis csapat! :D


8 megjegyzés:

  1. óó, pedig vártam egy külön rész Gergőtől :C

    VálaszTörlés
  2. Meg kell mondanom, hogy amióta az első fejezetet elolvastam a Csontvárosból, azóta Cassie egész világa magába szippantott, de nekem többszöri megnézésre valami nagyon hiányzik a filmből és nem tudom megmondani, hogy mi, mert a helyszínek tökéletesek, a zene mennyei, a színészek jól lettek kiválogatva(mint jó, istenien!) És mégis valami nem klappol... #SorryNotSorry a nagyon durva rajongóktól! :)

    VálaszTörlés
  3. Óóó, ne már! Én nagyon szeretem a filmet! Elismerem, hogy vannak benne olyan változtatások, amiknek nem örültem, de a színészek, a zene, a helyszínek eléggé elvonták a figyelmemet ahhoz, hogy ne legyen zavaró. Főleg Jamie :)

    VálaszTörlés
  4. Engem zavartak még az "apró" változtatások is a könyvhöz képest....de minden filmnél zavar, ami olyan könyv alapján készül, amit olvastam...De ha nem olvastam volna a könyvet, illetve ha eltekintek a könyvtől, akkor nagyon jól meg van csinálva önmagában szerintem :)

    VálaszTörlés
  5. Gergő mondjuk nem a változtatásokat nézi... xD

    VálaszTörlés
  6. Nem szeretem ezeket a videókat, mert alpári módon fogalmaz.
    Én megértem, ha valami nem tetszik neki, de ezt máshogy is meg lehet fogalmazni.
    A film nekem se lesz a kedvenc filmem, de szerintem nem volt ,,szar".

    VálaszTörlés
  7. Imádom Gergő kritikáit és akármennyire is bele vagyok esve az árnyvadászok világába a film számomra csupán közepes volt. Az elejével teljesen ki vagyok békülve, mint ahogy a színészekkel, a zenéjével és a látvánnyal is, de a végét olyan szinten megkeverték és összekutyulták, hogy az elvette a kedvem. Pedig a többi változtatással egyet értek, sőt van ami még tetszik is :)
    Viszont kövezzetek meg, nekem leginkább Valentine nrm jött be a filmben, nyilván én képzeltem el rosszul, de nagyon nrm így :)

    VálaszTörlés
  8. Na jó azt el kell ismerni hogy film és a könyv kétt külőn világ. És én mind ketöt nagyon szeretem bármikor újra tudnám olvsani és a filmet is bármikor szívesen megnézem, mert magával ragad a világ amit fel épitetek. Lényeg ha én szeretem nem fogok törödni a fitymálló emberek mert nekem ez teszik nem kell hogy másnak is teszen.
    Lilla
    U.i: Én nagyon szeretem Gergő müsorát bár nem mindig értek egyet azal amit mond, de hát nem vagyunk egy formák :-D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets