Blogger Widgets

2015. október 10., szombat

Itt a Pandemonium jelenet magyar felirattal!


Sziasztok!

Felkerült egy egészen hosszú, 3 perces videó a filmből - a Pandemonium jelenet! Ez még csak az első fele, mindjárt hozom a folytatást is.

Íme a teljes, hét perces videó magyar felirattal:


30 megjegyzés:

  1. Ki a barna hajú lány Simonnal és Clary-vel?

    VálaszTörlés
  2. Tudtommal Simonnak ugye eleve van barátnője, mert régen arról volt szó szerintem ő az. (Értelmes fogalmazás lvl Odett)

    VálaszTörlés
  3. Magnus annyira tökéletes... Olyan jól néz ki, a szeme is kegyetlen jó lett és olyan evidens volt így nézve, hogy igen, övé a Pandemonium. Miért is ne lenne az övé?
    Jajj, már annyira várom.
    De egyébként vagy én nem emlékszem jól vagy a könyvben tényleg nem ilyenek voltak a szeráfpengék. Ezek olyan fénykard szerűnek tűnnek....
    Mondtam már, hogy Magnus mennyire szexi??? *-* :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik. Viszont a szeráfpengék furák.

    VálaszTörlés
  5. Ööö..... Nem rossz..... De ne csesszék el. Calry ne legyen egy liba, Izzyék pedig nem színészkedjék túl
    De szépek a díszletek és eddig nem annyira rossz.... Csak nem tetszik az hogy minden ilyen gyorsan tortenik... Nekem a filmes tempó tetszett

    VálaszTörlés
  6. Magnus nagyon jó volt. De Clary nagyon nem ilyen a könyvben. A többi tetszett.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen köszönöm/köszönjük a feliratott

    VálaszTörlés
  8. Nekem így a sztori tetszett, csak azok az ölés "effektek" olyan gagyin lettek megoldva, túlsásgosan látszik hogy kamu:(pedig annyira nem lenne rossz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez nagy problémám. Én abban reménykedek, hogy valami utómunka még várható. Így olyan mint egy videojáték.

      Törlés
  9. Sztem az effektek nincsenek még kidolgozva rendesen! Nekem egyébként nagyon tetszett! Alig várom a januárt!!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Nevettem egy jót Matt féltékeny pillantásán. Olyan aranyos volt.=D

    VálaszTörlés
  11. Magnus nagyon szexi, Alec pedig annyira édes :D Jace is sokkal jobb mint vártam. Clary-vel viszont nem tudok megbarátkozni.
    Az elején azok a hatalmas ugrások, mintha repülnének, egy kicsit furák voltak. Nekem túlzásnak tűnt.De a többi tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha emléxel, a könyvben is voltak ilyenek. Mikor Jace leugrott az intézet tetejéről, vagy amikor a láthatatlan ketrecből szabadult ki, ahova az inkvizítor zárta.

      Törlés
    2. Ha jól tudom, az csak Jace képessége volt, az angyalvér miatt, amit még magzat korában Valentine-tól kapott. A többi árnyvadász nem repkedett. :D

      Törlés
    3. Igen, emlékszem, hogy Jace hatalmasakat tudott ugrani. Nem is rá céloztam, hanem Alecre és Isabellere. Alec tényleg olyan az elején, mintha tudna repülni. Oké, hogy ő a kedvencem, de ez akkor is túlzás. Végülis Alec nem Superman :) :) :)

      Törlés
    4. Igazgatok van! Erre én nem emlékeztem! Tényleg csak Jace volt! Arra gondoltam még, hogy esetleg a rúna amit Izzy használta jelenetben... lehet, hogy arra fogják majd rá, hogy képesek ekkorát ugrani! Ki tudtátok nézni esetleg, hogy melyik rúna volt az? Én nem láttam rendesen!

      Törlés
    5. Jace az angyalvértől különleges. De így, hogy már a többiek is hatalmasat ugranak, már csak olyan mint a többi Árnyvadász.

      Törlés
  12. Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem is igazán jó... És talán még csak nem is a változtatások miatt, a fénykard-szerű pengék miatt, vagy mert Clary elég idegesítő libára sikerült, hanem mert nincs meg az igazi hangulata. Számomra valahogy nincs meg benne az a sajátos atmoszféra, az a misztikus lüktetés, ami miatt beleszerettem ebbe a világba a könyvekben. Pedig azt még a Csontváros filmben is éreztem, minden változtatás ellenére.
    Ebben a jelentben ráadásul főleg nagyon fontos lett volna, hiszen itt találkozik Clary Jace-éken keresztül "először" az árnyvadász világgal, és mindig is imádtam ennek a résznek a titokzatosságát. Éppen ezért elég lehangoló volt látni, hogy Jace egyszerűen beleütközik Clarybe, aki ráadásul leáll flörtölgetni vele és ennyi a nagy találkozás... :( Persze utána elkezdenek zajlani az események, de az is valahogy... kevés.
    Nem tudom, lehet hogy ezt csak én érzem így. :( De még NAGYON reménykedek, hátha jobb lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled. Nem rossz, de elmaradt az, hogy első látásra beleszeressek. De azért kíváncsian várom a sorozatot, és nagyon remélem, hogy nem lesz csalódás.

      Törlés
    2. Megfogalmaztad amit én nem tudtam:D Egyet értek.. Nem rossz de nem is jó. Valami hiányzik belőle még a hangulaton kívül is... A szeráfpengék hát legalább lejjebb vehetnék a fényerőt hogy épp hogy világítson.. Meg oké hogy árnyvadászok de azért ne tudjanak már szinte repülni.. azért maradjanak az ésszerű határokon belül...

      Törlés
  13. Az effektek szeritem sem jok, es meg az az ugrálás Alectől is fura ,és még annyi hogy Izzy csak felemeli a kezét a korbács meg rátekeredik a démonra ???!

    VálaszTörlés
  14. OMG! Nekem így is nagyon tetszik...bár Clary annyira nem szimpi! :/ Minden mást imádok :DDD <3
    Köszi, hogy lefordítottad!!! :)

    VálaszTörlés
  15. Hát...
    Én úgy vagyok vele, hogy külön kell választani a könyvet és a sorozatot. Van a könyv, és külön van a sorozat. Ha azt nézzük, hogy ez mennyire más mint a könyv, hogy mennyi mindent megváltoztattak, akkor csak elrontjuk az egészet. A filmmel az elején én is így voltam. Azt néztem hogy milyen filmet csináltak a könyvből. És úgy tényleg rossz volt. Aztán különválasztottam a kettőt, és úgy már baromira tetszett.
    Most így vagyok a sorozattal is. Igen, valahol a könyv az alapja, és baromi jó lett volna ha nem változtatnak meg ennyi mindent, de szerintem ha nem azt nézzük, hogy mennyi mindent változtattak meg a könyvhöz képest, akkor ez egy rohadt jó sorozat lesz :D :D már most imádom!!! <3 <3 de az természetes, hogy a könyv az igazi :D
    De az igaz, hogy MIT REPKEDNEK OTT AZ ELEJÉN??? :''''DDD :DDD

    Köszi a feliratot!!

    VálaszTörlés
  16. Ne már! Clary nem egy bajba jutott királykisasszony, sokkal inkább feminista! Az effektek pedig eléggé 90's évek B category:/
    Jace naggggyon szexi!

    VálaszTörlés
  17. Na, jó. Igen, vannak furcsaságok, de egyelőre tolerálhatóak. Nem világrengetőek. Mi nem azért szerettük meg a szereplőket, mert úgy néznek ki, ahogy, hanem azért, mert olyanok, amilyenek. Mindenki úgy képzeli el a szereplőket, ahogy elképzeli, mindenki MÁSHOGY. Én is, ti is, a sorozat készítői is. Egyedül Cassie mondhatja meg, hogy eredetileg milyenek, mert ő ennek az egésznek a megalkotója. Neki pedig az eddigiekből úgy néz ki, hogy tetszik Kat és a többiek. Kevesebb, mint 10 percből pedig hogy tudtok lehúzni egy egész sorozatot? Még el sem jött január és az emberek egy része már úgy viszonyul hozzá, hogy el van cse***e az egész. Kérlek, egy esély kijár a sorozatnak is. Egy bizonyos szempontból egyetértek azokkal, akik a sorozatot elkülönítik a könyvtől, de egészen LEHETETLEN, mert ez egy adaptáció a TMI alapján, a TMI-ről, arról, amit mi úgy szerettünk meg, ahogy van. Én adok neki egy esélyt, mert szerintem jobb lesz, mint a film, változásokkal együtt is. Tetszik a világ, amit láttam az előzetesben, bár tény, hogy a Pandemonium jelenet nem pont így zajlott le. De ez csak pár perc volt. Nem egy évad. :D Mindenki elképzelt egy árnyvadász-világot. És mindenki máshogy. Viszont egyikünk sem azt, amit Cassie. A stáb nagy része ismeri a történeteket, és bízom benne, hogy ennek alapján hűen fogják visszaadni a story-t.

    VálaszTörlés
  18. Istenem. Ez már nem is a csontváros. Nagyon letört ez a video.:( aki claryt alakitja az nagyon nem szimpi nekem. Az effektek nagyon gagyik.

    VálaszTörlés
  19. Vacak régi Film +-os. Asylum szerű, gagyi.... Nem szaporítanám. Inkább hozzá se kellett volna nyúlni, ha nem képesek egy HP szintű és minőségű filmet kihozni az egyébként tök jó könyvsorozatból. Egyik kedvem természetfeletti könyvsorozatomat így meggyalázni. Clary nem is ilyen. Nem egy ostoba p*cs@.

    VálaszTörlés
  20. Azt hittem ennyire nem lehet elrontani egy sorozatot... Mikor legelsőnek hallottam róla, hogy készítenek sorozatot a könyvből, rákerestem IMDB-n, az első amin megakadt a szemem a szereplők kiválasztása volt. Mire megbarátkoztam vele, hogy van, akit nagyon elcsesztek, de nem baj, úgy néz ki ahogy, nézzük a többit, addigra meglátom ezt a videót... Hagyján, hogy a szeráf pengék kivilágítják az ember szemét... meg az a hang effekt hozzá... mi ez, fénykard? Miért "röpködnek"? Mi ez a jelenet? Értem, hogy a könyv és ez nem ugyanaz, de ebből 1 másodperc sem volt olyan, mint lennie kellene...

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets