Blogger Widgets

2015. augusztus 2., vasárnap

Megcsókolva képregény - 1. rész


Sziasztok!

A Malec hét alkalmából elkészült a Meegcsókolva c. kiegészítő novella manga verziója! Elkezdtem lefordítani, három részletben kerül majd fel a képregény - maga a novella a Kimaradt jelenetek, extrák menüpontból már elérhető magyarul, szóval most csak a képregény változat készül. 


Ami fontos: nagyobb méretért jobb katt, megnyitás új lapon vagy oldalon. 
Illetve ez egy manga, aki esetleg még soha nem olvasott mangát: a mangákat nem balról jobbra, hanem jobbról balra szokás olvasni. :)

(Ha valaki meg akarja osztani a magyar változatot, akkor kérlek, az eredeti készítői mellett ezt az oldalt is jelöljétek meg forrásként, mert sokat dolgoztam a magyar átíráson.)








5 megjegyzés:

  1. OMG!!! Hát ez annyira, de nagyon!!! :D
    Remélem csinálnak az első randiról is egyet :)

    VálaszTörlés
  2. OMG azt hiszem csillagokat látok. Imádom a mangákat és egy Malec manga... Szóval most nem igen találom a szavakat. De legszívesebben megölelném azokat, akik ezt csinálták. És Köszi, hogy lefordítottad. Ez az egyik kedvenc Malec jelenetem, kár, hogy nincs benne a könyvben...
    Amúgy igen, jó lenne, ha több ilyen Malec jelenetet megrajzolnának, mert nagyon szép képek. Magnus pedig rettentően szexire sikeredett. :)

    VálaszTörlés
  3. OHHH....Nagyon jó remélem csinálnak még ilyeneket :))

    VálaszTörlés
  4. Te jó ég, ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem ma este! Egy Malec manga... *__* ♥ Köszi a fordítást Deszy :))

    VálaszTörlés
  5. OMG!!! Én is csak ezt tudom mondani vagyis írni :)) Remélem lesz még ilyen, mert imádom őket :)) Nagyon jól néz ki, nagyon jól megcsinálták! :) Köszi a fordítást Deszy! :) <3

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets