Blogger Widgets

2015. június 22., hétfő

Kat az MMV-n


Sziasztok!

Kat is ott járt a Much Music Video Awards gálán. Nézzük a róla készült fotókat!


Több képért katt!





























5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, egyenesen gyönyörű ez a lány. Szerintem jobban hasonlít a könyvben leírt Claryre mint Phil Collins lánya. Van egy olyan érzésem, hogy Dom és ez a lány az idő előrehaladtával, bizony még össze fognak jönni.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez a csaj egyáltalán nem Clarys, és nem igazán szimpatikus. Lily jobban tetszett.

    VálaszTörlés
  3. Ez a csaj nagyon mű, főleg a haja. Ez a hajszín nem is vörös hanem narancssárga. Szegény lány úgy néz ki mint egy répa. Szerintem akkor már Lily Collins jobb volt.

    VálaszTörlés
  4. Egyes szereplőket annyira jól eltaláltak. Pl Matt tökéletes Alec szerepére, Harry is tetszik Magnusként, Valentine-t pedig egyenesen imádom, annyira gonosz feje van :) Ugyanakkor hihetetlen, hogy ez a csaj volt a legjobb választás Clary szerepére. De azért adok neki egy esélyt.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is azzal a szóval lehet leginkább jellemezni, hogy mű. Ránézek, és az jut eszembe, hogy "na ez a csaj tutira a pom-pom lány csapat ribi vezetőjét alakítja egy elcsépelt amcsi tinifilmben". Kb :D És az én szerény véleményem szerint nem is szép. Jemima West, aki Isabelle-t alakította a filmben - na az a lány valami gyönyörű. Sajnálom, hogy nem szerepel a sorozatban, mert az ő arca nekem totál egybeforrt Izzy-vel. A többi karakterrel nem éreztem ezt. Szóval én is adok egy esélyt a Kat által alakított Clary-nek, de nekem se Lily se ő nem jött be igazán. Én abszolút így képzelem el Clary-t: http://img.allw.mn/content/makeup/2012/07/19.jpg

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets