Blogger Widgets

2015. május 8., péntek

Megvan Alec és Luke!


Sziasztok!

Újabb két szereplőnk van meg. Matthew Daddario lesz Alec, Isaiah Mustafa pedig Luke.


8 megjegyzés:

  1. Ez most komoly? Ennek a srácnak mégcsak nem is kék a szeme. Ha vissza gondolok Kevinre, nekem csak a korával volt bajom. Nagyon reméltem, hogy találnak egy hozzá hasonlót, de a közelében sincs.
    Luckról inkább nem is beszélek... :(

    VálaszTörlés
  2. Kék kontaktlencse! Feltalálták már, kedves első hozzászóló. Szerintem amúgy semmi baj nincsen a szemével, hasonlít Izzyéhez, sőt a két színész hasonlít így jó választások voltak. Ami pedig az új Luke-ot illeti nem kell rasszistának lenni! Igen, ezzel a választással megváltozott a kinézete de ez nem jelenti azt, hogy ne hozhatná a karakter személyiségét. Őt választották mert ő volt a legjobb a castingon.
    Ahelyett, hogy most egyesek ezért ki vannak akadva inkább barátságosnak és bizakodónak kéne lenniük ahogyan azt a pozitív rajongótársaik teszik és meg kéne várniuk januárt, hogy megnézhessék a pilot részt és az alapján ítéljék meg, hogy a színészek jók-e a szerepre és nem pedig egy fotóról első ránézésre alkotott vélemény alapján.

    VálaszTörlés
  3. Nem arról van szó, hogy nincs kék kontaktlencse, meg hasonlók. Tényleg hasonlít Izzyhez, aki szerintem eddig a legtökéletesebb választás. Persze nem arról van szó, hogy nem helyes a srác. De még nem láttam egy filmben sem, csak a kép alapján tudok véleményt mondani. Ha majd meg lesz az első rész, akkor majd arról fogok. Ez nem negatív vagy rasszista komment akart lenni, mert ez távol áll tőlem. Csupán vélemény első látásra. Ettől még nem kell le harapni a fejem, kedves második hozzászóló.

    VálaszTörlés
  4. Fú... anyám, látom, mindenki kiakadt.... Én az ilyen változtatásokhoz úgy állok hozzá, hogy: Miért?! Miért nem jó úgy, ahogy a könyvben van??!!
    De olvasva pár pozitív hozzászólást rájöttem, hogy nem minden változtatás rossz. Az az én rossz szokásom, hogy a könyvet kőbe vésett szentírásnak tekintem. Tényleg nem baj, ha kicsit elvonatkoztatnak tőle. Ettől még lehet jó.
    Várom Magnus-t és a többieket! Meg remélem a színészi alakításuk is jó lesz! :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, te jó ég!! :D Alec egyszerűen tökéletes, te úristen én nem bírok magamhoz térni. :D Ááá, gyerekek, ilyet még nem tapasztaltam az új castinggal kapcsolatban, de nekem nagyon nagyon Alec a srác. 100% ♥ Luke is szimpi, bár a könyvesboltja hiányozni fog, ha valóban ez a felállás lesz a végleges. :( Nekem nagyon bejött a kontraszt - nyugis, egyszerű, uncsi könyvesboltos hapsi, valójában pedig egy vérfarkas falka vezére. :D

    VálaszTörlés
  6. Ez nem Alexandra Daddario tesója???Amúgy szerintem Alec jó lesz, bár Lukot meg kell még szoknom... De majd meglátjuk :D

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Alec szimpi nekem, Luke hát...majd megszokom :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets