Blogger Widgets

2015. május 28., csütörtök

Itt az első Malec kép!


Sziasztok!

Magáért beszél:


21 megjegyzés:

  1. Reménykedtem benne, hogy nem lesz igaz a megérzésem, de ez a sorozat legalább olyan gáznak ígérkezik, mint a film. :(

    VálaszTörlés
  2. Miért nincs csillám a hajában? :(

    VálaszTörlés
  3. Nem a csillám hiánya a baj szerintem :S... vagy szimplán a megvilágítás, vagy a szöge a képnek (nem tudom), de nekem olyan érzésem van, mintha egy halloween-i partira készülnének (olcsón) és nem egy könyvsorozat adaptálására... ez a smink borzalom... nem azért, mert egy férfi sminkelje magát, de a filmes Magnuson jó volt, szinte észre sem vettem és illett a szereplőhöz és annak szerepéhez... mi ez? :D
    Ha nekiállnék én jobban ki tudnám sminkelni Magnusosabbara, pedig életem során maximum festmény miatt volt a kezemben ecset! XD
    Remélem jobb lesz ez, mint, aminek eddig látszik :/

    VálaszTörlés
  4. Sötét a haja,a szakálla viszont világos...pedig egyébként egész jó lenne Magnus.Alec jó

    VálaszTörlés
  5. Olyan, mintha bevertek volna neki... Khmm... valaki cserélje le a sminkest!!! Nekem egyébként a haja az tetszik. És Matt is egyre jobban Alec (bár még mindig nem kék a szeme).
    Valaki viszont elárulhatná, hogy miért kell Magnusnak borosta...? Értem én, hogy férfiasabb, meg minden, de nem emlékszem, hogy a könyvben lett volna neki.
    Mindenesetre jó végre együtt látni őket egy képen :)

    VálaszTörlés
  6. Eskü felcsapok Magnus sminkesének... értem én hogy a film se sikeredett valami fényesre de azt el kell (szerintem) ismerni hogy a helyszínek, a jelmezek és a smink mind mind nagyon jók voltak. Kapunk még pár ilyen képet és a lelkesedésem maradék morzsáit is elveszítem..:/ >.<

    VálaszTörlés
  7. Lehet, hogy Halloween partyt tart Magnus a macskája szülinapja helyet, és azért ilyen fura a sminkje? :-)

    VálaszTörlés
  8. Magnus miért van vámpírnak sminkelve?!!
    Alec egész jó, de a kék szem hiányzik!:/

    VálaszTörlés
  9. Magnus miért van vámpírnak sminkelve?!!
    Alec egész jó, de a kék szem hiányzik!:/

    VálaszTörlés
  10. Azt kell mondanom, hogy ez egyszerűen borzalmas. Magnus a kedvenc karakterem, és ezzel a szörnyű sminkkel elrontják az egészet. És miért fekete a sminkje???? Úgy néz ki, mint akinek bevertek, vagy mint akinek csak olcsó sminkre volt pénze, vagy mint aki nem is nézett a tükörbe, amikor sminkelte magát.
    Azért még reménykedem, hátha változtatnak rajta, és visznek bele egy kis színt.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem nem lett annyira rossz a smink. A könyvben Magnus fekete tüskés hajú,, valamint úgy van kihúzva a szeme, hogy mosómedvére emlékeztet. Illetve fekete láncos inget visel. A filmben volt 'lágyabbra' sminkelve.

    VálaszTörlés
  12. A smink szörnyű.remélem rájönnek hogy ez így nem lesz jó. Amúgy jól néznek ki együtt Mattel.

    VálaszTörlés
  13. Magnusból hiányzik a csillogás :( :( :(

    VálaszTörlés
  14. Nem, nem, nem, nem, nem, NEM. Alec perfect, imádatos. ♥ Az a nemtörődöm, unott pofa, amit Matthew bír vágni... XD Zseniális. Még azt se bánom, ha nem kék a szeme. Viszont Magnus. Huh na, vágjunk bele. Sokan kiemelték már előttem, hogy WTF ez a smink?! Körülbelül így nézett ki az első próbálkozásom, mikor elcsentem anya szemceruzáit hatodikos koromban. Ezt egy profi sminkes dobta volna össze? Nekem inkább úgy tűnik, mintha szegény Harry kényszerült volna arra, hogy Youtube tutorialok segítségével alakítson valamit a szeme köré. Gusztustalan. Aztán ott van az a kis szakáll-képződmény. Miért, MIÉRT hiszi minden Magnus (vagy Magnus jelölt), hogy Magnusnak szakálla/borostája van? A könyvben egyetlen egyszer van említve Magnus és a borosta egy mondatban, és az akkor van, mikor depis a szakítás miatt. És hol van a kék rúzs, amit a bulin visel? Nem ragaszkodom ahhoz, hogy az öltözékét teljes egészében kiemeljék a könyvől, de a rúzs+szakáll kombó nálam no-no. A legnagyobb baj még mindig az, hogy Magnus NEM CSILLOG. D: Istenkáramlás. Ez a kép nagyon előnytelen, de egyébként is öregíti Harryt a rettenetes smink meg ez a színösszeállítás. Pedig a Glee-ben nagyon hozta a tinédzser feelinget, és az nem volt olyan nagyon régen.
    Erre az egészre annyit tudok mondani, hogy mindenki nézzen rá erre a gifre: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lyp6epwCEx1qexa4to1_r1_250.gif aztán nézzen rá erre az új malec képre, és mindenki döntse el magában, hogy Harry melyik képen hasonlít inkább Magnusra. Mert én még mindig azt hittem, hogy a Glee-s koncepcióhoz hasonlóra mennek. Elvégre abban meg van minden - vastagon kihúzott fekete szemek, csilivili felső, glitter fitter, bőrgatya meg ami kellhet egy Magnusnak. Most nagyon csalódott vagyok, pedig de örültem, hogy Harry kapta a szerepet! Remélem ez csak valami vicc!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden mondatoddal egyetértek :) :) :)

      Törlés
  15. Most lehet, hogy velem van a baj, de én szinte pont így képzeltem el a könyvben Magnust. :D Talán egy kicsivel rövidebb hajjal, de végül is nem oszt nem szoroz ez. A szeme meg ha jól emlékszem akkor tényleg mosómedvére hajazott inkább. És tőle amúgy is mindig az ilyen sminket "vártam el" az utolsó könyv utolsó fejezetéig minden pillanatban. :D
    Alec meg szerintem tökéletes. :) (Nekem a szemek színe nem nagyon számít, ha maga a színész jól csinálja a dolgát a kamera előtt.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem emlékszem, hogy mosómedve szeme lett volna. Kénytelen leszek elolvasni még egyszer :D :D :D :D

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Egyáltalán nincs az előtted szólóval baj, a smink olyan mintha el lenne kenődve, ez az egy ami nem tetszik. Ha ennyi sminkben maradnának (meg persze egy kis csillám abba szuper hajba), akkor tökéletes lenne. Én örülök a borostának és semmiféle rúzst nem akarok Magnuson látni. Bár nyílván a könyvben úgy volt róla szó, én soha nem tudtam úgy elképzelni Maggiet, nekem ő mindig is egy igazi férfi volt csak esetleg sminkelve, de definitely nem rúzzsal sorry. Én csak örülni tudok ennek a fejleménynek.
      Matt nagyon Alec, úgy nézem színészkednie se nagyon kell, elég ha csak van és néz, ennek is nagyon örülök, igazán édes Alcit hozott a háttérben : D <33 Bár még imádkozom a kék kontaklencsékért.

      Törlés
  17. Nézzük pozitívan a dolgot, Magnus sminkje ennél rosszabb már nem lehet :) Tehát ha változtatnak rajta, akkor csak jobb lesz :) :) :) :D
    Alec kék szemét én is hiányolom.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets