Blogger Widgets

2014. október 19., vasárnap

Újabb infók a TSA-ról


Sziasztok!

Mivel az egyes Árnyvadász Akadémia címek felkerültek az Amazonra, rövid leírásokat is kaptunk arról, miről is szólnak az egyes novellák. Viszont előre szólok, hogy erősen CoHF SPOILERES a poszt! Most már nem kell sokat várni a magyar megjelenésig, szóval érdemes addig kibírni, mert a spoiler az egyik legnagyobb csavarra vonatkozik! Szóltam.

Tehát innentől kezdve CoHF SPOILER!





Simon Lewis soha nem gondolta, hogy egy nap Árnyvadász lehet... és most itt van előtte a lehetőség. Tíz novella, mindegyik külön e-bookként jelenik meg tíz hónap alatt, és így összeáll a Tales from the Shadowhunter Academy, azaz a Mesék az Árnyvadász Akadémiáról. A sorozatban egy novella jelenik majd meg minden hónapban, 2015 februárjától kezdődően.


Miután mondénként és vámpírként is élt, Simon soha nem gondolta, hogy Árnyvadász lehet, de ma elkezdheti a felkészülést az Árnyvadász Akadémián.

2) The Lost Herondale 

Simon megismeri, mi a legnagyobb bűn, amit egy Árnyvadász elkövethet: a társai cserben hagyása. A XIX. század elején Tobias Herondale elárulta Árnyvadász társait a csata hevében, és hagyta őket meghalni. Az életével kellett volna fizetnie a bűnért, de Tobias soha nem tért vissza, ezért Tobias életéért cserébe a feleségéét vették. Simont és diáktársait sokkolja az a brutalitás, amiről tanulnak, különösen amikor rájönnek, hogy az asszony gyermeket várt. De mi van, ha a gyermek túlélte? Lehetséges, hogy létezik egy elveszett Herondale vérvonal ma is?



Simon rájön, mi az igazság a Hasfelmetsző Jack gyilkosságok mögött - Jacket Will Herondale, a korábbi parabataia és a Will viktoriánus Árnyvadászokból álló intézete fékezte meg.


Simon kihívások elé állítja az Árnyvadász Akadémia rendszerét, közben pedig megismeri James Herondale és Matthew Fairchild történetét, és a furcsa körülményeket, ahogyan barátokká és parabataiokká váltak. 


Valentine Körének története az Árnyvadász Akadémiás napokból. 


Simon összetűzésbe keveredik az Alvilágiakkal, és fejmosást kap, amiért nem követte az Akadémia szabályait, amelyek a diákok és Alvilágiak közötti interakcióra vonatkoznak. A történet a történetben: Andrew Blackthornt, amíg az Akadémián tanult, elbűvöli egy tündér és két gyermeke is születik tőle: Mark és Helen. 


Amikor a tündérek elrabolják Simont, szembekerül a Vadűzés egyik tagjával, a korábbi Árnyvadásszal, Mark Blackthornnal. 

8) The Fiery Trial 

Emma Carstairs és Julian Blackthorn parabataiokká válnak. Simon és Clary mindketten tanúi az eseménynek, így láthatják, hogyan is alakul ki a parabatai kötelék, hiszen amint Simon elvégzi az iskolát, ők maguk is parabataiokká akarnak várni - és tanúk, mert Emma megkéri Claryt. De a szertartás váratlan meglepetéseket tartogat...

9) Born to Endless Night

Simont, mint az Akadémia többi tanulóját, megdöbbenti, amikor egy kékbőrű boszorkánymester babát találnak az Akadémia lépcsőin. A vendégtanár Magnus Bane-nek adják a babát, akinek haza kell vinnie egy gyereket... ideiglenes persze... a párjához!

10) Angels Twice Descending

Valaki él és valaki meghal Simon felemelkedésének ceremóniáján.


És akkor még egy kérdés ezekkel kapcsolatosan, amire Cassie válaszolt:

Milyen módon rokona Tobias Herondale Edmundnak, aki az 1930-as években született? Meg fogjuk ismerni az utolsó Herondale-t most, vagy várnunk kell a The Wicked Powersig? 
Nos, Tobiast kárhozatra ítélték. Ki tudhatja? A Herondale-ek vagy hihetetlenül lenyűgözőek vagy hihetetlenül szörnyűek. Csak annyit mondhatok, hogy meg fogjátok tudni, ki az elveszett Herondale, még a The Wicked Powers előtt.


Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elképesztően izgatott lettem. Nagyon jól hangzik ez a sorozat, meg merem kockáztatni, hogy jobb lesz, mint a Bane krónikák. Egy kérdés azért még maradt bennem: Cassie ígért nekünk egy leány- és egy legénybúcsút, szerintetek ez vajon hol kap majd helyet?

4 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy a hetedikben vagy a kilencedikben. Már alig várom, hogy megjelenjen. :)

    VálaszTörlés
  2. Wáááh *^* a 9.-re kíváncsi leszek xDDD Főleg, hogy mit szól mindehhez Alec :P

    VálaszTörlés
  3. Lehet hogy előbb fognak gyereket nevelni, mint összeházasodni :D

    VálaszTörlés
  4. Remélem nem Clary és Jace házasodnak össze, elég volt belőlük, legyen már egy-két normális Malec jelenet. Erre várok már a Csontváros óta. A baba úgyis náluk marad. :3

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets