Blogger Widgets

2014. szeptember 18., csütörtök

TLH és családfa


Sziasztok!

Cassie folyamatosan kapja a kérdéseket a TLH-val és a családfával kapcsolatosan. Ugyanis a családfa elég sok mindent elárul elvileg a TLH-ról, de Cassie már rögtön tisztázta, hogy nem mindent szabad róla elhinni. Ezzel kapcsolatban árult el most még egy kicsivel többet. 


"A családfa afféle talált dolog. Ez azt jelenti, hogy volt valaki, aki elkészítette, és nem feltétlenül az objektív igazságot tükrözi.
Mindennek van oka, ami a családfán van. De néhány házasság elrendezett/hamus, és néhány ember, akit halottként jelölnek a családfán, mondén/Alvilági lett, ahogy annak is oka van, hogy a Carstairs adatokat elpusztították. 
Nem jósolhatjátok meg a The Last Hours cselekményét a családfa alapján. Szóval bár szórakoztató dolog ez, ne szomorodjatok el a rajta szereplő infók miatt. A könyvek végére azt is meg fogjátok érteni, hogy miért az szerepel a családfákon, ami, akkor is, ha nem igaz."


Azt hiszem, Cassie feladta nekünk a leckét megint csak. Lehet találgatni, mi igaz és mi nem. 
(Én pedig feljegyeztem magamban a Carstairs dolgot, azt hittem, esetleg később kapunk részletes családfát, és azért nem szerepel részletesebben, amiért pl. a Fairchildoké sem.)

A családfát, és néhány dolgot kigyűjtve megtaláltok EBBEN A CIKKBEN. (Itt elég sok mindent tényként kezelek,  ami nem biztos, hogy így lesz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets