Blogger Widgets

2014. szeptember 2., kedd

Itt a TDA kiegészített szinopszisa!


Sziasztok!

A TDA történetének összefoglalója új bekezdést kapott. 

FIGYELEM! CoHF SPOILER! (Ne haragudjatok, nem mindenre írom ezt ki, de ebben most tényleg megint van spoiler.)


Los Angeles. Öt év telt el a Végzet ereklyéi eseményei óta, amikor az Árnyvadászok a feledés határán egyensúlyoztak és az Árnyvadász Emma Carstairs elveszítette szüleit. Annyi vér és erőszak után, aminek tanúja volt gyerekként, Emma annak szentelte életét, hogy rájöjjön, pontosan ki vagy mi ölte meg szüleit és bosszút álljon.
Emmát a Blackthorn család nevelte fel a Los Angeles-i Intézetben legjobb barátja, Julian Blackthorn  parabatai párjaként. Egy sor gyilkosság, amit a városban követtek el, felkelti a lány érdeklődését - ugyanolyan jegyeket mutatnak ugyanis, mint szülei halála. Lehetséges, hogy ugyanaz a gyilkos? És nem csak az ő érdeklődését keltik fel az események. Valaki Alvilágiakat öl. A Tündérek népe alkut köt az Intézettel: ha a Blackthornok és Emma kinyomozzák, ki áll a gyilkosságok mögött, hazaengedik Mark Blackthornt. A csapda: csak két hetük van, hogy megtalálják a gyilkost. Ellenkező esetben nyílt háborút hirdetnek a tündérek és Nephilimek között. 
Az Intézet Árnyvadászainak fel kell venniük versenyt, hogy elkapják a gyilkosokat, még ha azt kezdik gyanítani is, hogy talán a hozzájuk legközelebb állók is benne vannak az ügyben. Ezzel egy időben Emma beleszeret az egyetlen emberbe a világon, akibe az Árnyvadászok törvényei szerint tilos. A tündöklő Los Angelesben Emmának meg kell tanulnia, hogy bízzon az eszében és a szívében, miközben egy démoni cselekménysorozatot próbál kinyomoz, ami Sunset Strip boszorkánymesterek-vezette klubjaitól egészen Santa Monica elbűvölő homokos partjaiig ér. 


És akkor csak hogy tisztázzuk! Nem, még nincs hivatalos megjelenési időpontja a Lady Midnightnak, ígérték már tavaszra és őszre is, legutóbb 2015 szeptembere volt az infó, ez tűnik a legvalószínűbbnek. De amint biztosat tudok, mondani fogom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets