Blogger Widgets

2014. augusztus 8., péntek

Infók az Akadémiáról (és a TST-ről)


Sziasztok!

Cassie elárult néhány infót a jövőbeli projektekről, amelyekről eddig még kevesebbet tudtunk. Előre szólok, erősen spoileres a CoHF-re nézve! 
Mindenesetre spoiler nélkül annyit, hogy megkaptuk a következő 10 Bane krónikákszerű novella címét, illetve azt tudjuk, hogy a TST, a The Secret Treasons, ami a Körről szól majd, majd valamikor érkezik, de konkrét időpont nincs hozzá. Az új sorozat írásához pedig nagy eséllyel még egy író csatlakozik, Robin Wasserman, akit Cassie megjelölt Tumblr-en címkeként.

És akkor innentől CoHF spoiler!!!

Az Akadémia 10 novella lesz, hasonló módon, mint a Bane krónikák. Először egyesével ebookok, aztán nyomtatva is megjelenik majd egyben az egész sorozat.
A történetek Simon megérkezésétől az Akadémiába egészen a felemelkedési szertartásáig tartanak majd, közben pedig lesznek időbeli ugrások: 1830-ba, 1893-ba, 1900-ba, a Kör idejére és lesznek nézőpontváltások is. 

A részek címei:

1) Üdvözlet az Árnyvadász Akadémián!
2) Az Elveszett Herondale
3) A Whitechapel démona
4) Semmi csak Árnyak
5) A Gonosz, akit szeretünk
6) Sápadt királyok és hercegek
7) Keserű nyelv
8) A tüzes próba
9) Végtelen éjbe születve
10) Kétszer bukó angyalok

Kiegészítő észrevételek tőlem:
Az egyik legnépszerűbb tipp a TLH rövidítésre a The Lost Herondale volt, amit itt végül csak megjelent. Illetve ez a cím nagyon gyanús, hiszen Cassie pedzegeti már egy ideje, hogy van olyan Herondale, akiről nem tudunk...
Ha 1893-ba és 1900-ba is visszaugrunk, akkor nagy eséllyel szerepelni fognak Willék és a gyerekeik.

4 megjegyzés:

  1. na de most akkor Lost Herondale vagy Last Herondale? :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ha a történetek nagyjából időrendben vannak mint a Bane krónikák esetében, akkor gyanús hogy az elveszett Herondale mégiscsak Edmund testvére lehet és/vagy majd ugye annak a TDA-ban/TWP-ben előkerülő leszármazottja. A 6-os szerintem a Körről szól majd. És 1893-ban vagy a 3-as vagy a 4-es fog játszódni.

    VálaszTörlés
  3. Kiszúrtam valamit!
    A "Sápadt királyok és hercegek"- egy fejezet Az Angyal-ban egy fejezet!
    Ja, és amúgy mikor jelenik meg?

    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets