Blogger Widgets

2014. június 1., vasárnap

Könyvajánló


Sziasztok!

Már nem volt egy ideje Könyvajánló rovat az oldalon, de most megint eljött az ideje.

Ezúttal egy fantasyt hoztam nektek, a Vihartáncost.


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jay-kristoff-vihartancos-a-lotusz-haboruja-1-konyv-6297Ennek a fantasy-sorozatnak az első része egy felejthetetlen hősnőt és egy lenyűgöző,
HALDOKLÓ FÖLD
világot mutat be.
A Shima Birodalom az összeomlás szélén táncol; a szigeten élő nemzet régebben gazdag hagyományokkal és mondákkal rendelkezett, mára azonban lakóit megtizedelték a Lótusz Céh ipari fejlesztései és a gépek imádata. Az ég vörös, mint a vér, földje haldoklik a szennyező mérgektől, a hatalmas szellemállatok pedig, melyek régebben a vadonjaiban kóboroltak, örökre eltűntek.
A LEHETETLEN FELKUTATÁSA
A Shima Birodalom udvari vadászai megbízást kapnak a sóguntól, hogy kapják el a mennydörgéstigrist – egy mondabeli félig sas, félig tigris teremtményt. De minden bolond tudja, hogy ezek a vadállatok már több mint egy évszázada kihaltak, mégis, ha üres kézzel térnek haza, a sógun halállal bünteti őket.
TITKOLT ADOTTSÁG
Yukiko a Róka klán gyermeke, aki olyan adottsággal bír, amiért – ha kiderül –, a Lótusz Céh kivégzi. A lány elkíséri apját a vadászatra, melynek során égi hajójuk lezuhan, és a fiatal lány Shima utolsó megmaradt vadonjában találja magát, ahol a társa csupán egy dühös, röpképtelenné tett vihartigris lesz. Bár a lány hallja a gondolatait, és megmentette az életét, csak abban lehet biztos, hogy az állat inkább látná holtan, minthogy segítsen neki.
Ám végül rettenthetetlen barátság szövődik köztük, és kihívják maguk ellen a birodalom hatalmasságainak haragját.


Miért ajánlom Árnyvadászoknak?
  • Nagyon jól felépített, összetett világ
  • Komoly kérdések, még ha más jellegűek is, mint Cassie könyveiben
  • Harcosok és akciójelenetek
  • Kemény főhősnő
  • Egy nagyon jó fej szerző

A könyvet megrendelhetitek a fenti borítóra kattintva vagy az alábbi linken:
VIHARTÁNCOS PUHA KÖTÉS
(Most éppen 21% kedvezmény van rá, a Könyvhétre fog megjelenni.)

1 megjegyzés:

  1. Lassan egy hónapja rendeltem meg és akkor azt ígérték, hogy 3 nap... azóta is várom, főleg mivel a Bane krónikák 3.-4.-ét is ezzel kértem... kicsit kiábrándító :( Értem én, hogy probléma volt a kiadással - legalábbis emailben ezt a választ kaptam - de akkor is rossz, hogy vártam rá, hogy érettségi előtt még megjön, erre jó, ha jövő hónapra megérkezik... :/

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets