Blogger Widgets

2014. május 4., vasárnap

Megint borítótervezünk!


Sziasztok!

Megindult az ötletelés a következő két Bane krónikák borítóval kapcsolatban, és Regi és Balázs megint megkértek minket, hogy mondjunk véleményt az eddigi tervekről.

Kéretik értékelni a színeket, az épületeket és az összhatást is! Illetve ha esetleg valakinek van valami jó ötlete épületre, azt is küldhetitek! Stock fotókra van szükség, szóval Dreamstime-on érdemes keresgélni. (New Yorkban játszódik mindkét novella, de nem a mai New Yorkban. Az előbbi a 20-as években, utóbbi az 50-es években.)

Az ötödik Bane novella:

"A" terv

"B" terv

"C" terv

A hatodik novellához:


32 megjegyzés:

 1. Akkor újra kicsit bonyolítom a dolgot. :) Az első épülete szerintem jobb. Ahogy így hirtelen emlékszem a történetre, mászkálnak a tetőn. Tudom, hogy nem most játszódik a novella, de nem hiszem, hogy annyira átépítették volna, hogy eltűnjenek a kupolák. Ugyanígy az első sárgája szerintem sokkal jobban hasonlít az előző rész hídjának színéhez. Viszont a C terv lilája jobban tetszik nekem. Emiatt az utána lévő résznél ha sötétebb lilás lenne a háttér, jobban mutatna. Az épület és a betűszín azon viszont tetszik. Jók lettek ismét :)

  VálaszTörlés
 2. Az A borító nagyon jó. Na meg az S betűs is. A színek maradhatnak. Én amit nem értettem pl Az éjféli örökösnél, hogy miért van árnyékolva az N betű, mert ahogy látom az U is árnyékolva van. Az S és az első 3 borítón lévő betű meg nincs.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem az "A" terv épületével, és a "C" terv hátterével lenne a legjobb.

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszenek. :) Az ötödiknél az A verzió a legjobb, csak lehetne egy kicsit erőteljesebb a lila, de ne kékes, mint a 3. verziónál.
  A 6. meg úgy jó ahogy van.

  VálaszTörlés
 5. Egyetértek az első hozzászólóval (nimara). Az "A" terv épülete és sárgája jobban tetszik, viszont a "C" terv lilájával lenne jó.

  VálaszTörlés
 6. Az "A" épület jó, csak a betű színe lehetne egy kicsit sötétebb, de ne annyira mint a "C" terven lévő...
  A 6. novellán lévő épület nagyon de nagyon kék.... :) Icipicit riasztó...

  VálaszTörlés
 7. Én az "A" terv épületére szavazok a "C" terv sárgájával, mint ahogy azt az előttem szóló egyik névtelen is mondta :) A lila az "A"-n nagyon tetszik, az árnyékolt U azonban nem jött be. A hatodik novella borítójával nincs bajom.

  VálaszTörlés
 8. Nekem az "A" tetszik úgy, ahogy van ;)
  Viszont a 6. novella borítójának a színösszeállítása nekem nem jön be, ez a túl cián kék nem az én világom. Esetleg valami kevésbé erős kék? :s

  VálaszTörlés
 9. Szerintem az "A" terv tökéletes,és a betű is jó hozzá. Nekem tetszik az árnyékolása és az előző krónikákon is ugyan ilyen volt a betű.
  A hatodik könyvhöz egy kicsit sötétebb betűt választanék.

  VálaszTörlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Magasan a C terv a legjobb.

  VálaszTörlés
 12. Nekem az A tetszik a legjobban

  VálaszTörlés
 13. Az ötödiknél nagyon szépek a színek, főleg az A-nal, meg ott az épület is nagyon szép :) A hatodik is nagyon jó :)

  VálaszTörlés
 14. Szerintem az "A" terv a legjobb.

  VálaszTörlés
 15. "A" terv, "C" terv sárgájával :)

  VálaszTörlés
 16. "A" terv, határozottan viszi a pálmát!

  VálaszTörlés
 17. "A" terv nagyon jó!!! :)

  VálaszTörlés
 18. A terv. Nekem kifejezetten tetszik az a lila.

  VálaszTörlés
 19. mindenképp az A! a másiknál a lila jó esetleg másik kép de ez is tetszik :))

  VálaszTörlés
 20. ahogy a legtöbben is..én is azon a véleményen vagyok, hogy az "A" terv a "C" háttérsárgájával:))..

  VálaszTörlés
 21. Az "A" épület a "C" lilájával :)

  VálaszTörlés
 22. Nekem az első épület jobban tetszik viszont a harmadik terv hatásával, a fekete füstös résszel. A szín is jobban tetszik a harmadikon viszont az U betű meg az első kettőn néz ki jobban. :D
  A hatodik pedig eddig nagyon jól néz ki :)

  VálaszTörlés
 23. Én az A tervet tudnám elképzelni csak akkor jöhetnének még képek más háttérrel. Mert szerintem így is jó csak akkor pár színnel még lehetne kombinálni! A hatodik novella képe pedig tökéletes! :D Ja és az A tervben talán több repedés is lehetne az U betűn. Hasonlóan mint az S betűn :)

  VálaszTörlés
 24. Az " A" terv tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 25. Nekem a "C" terv a tetszetős! ;)

  VálaszTörlés
 26. A hatodik nagyon jó, szerintem eddigi legjobb.;)
  Az ötödiknek annyira a színei nem jönnek be:( a sárga túl élénk az összesnél, lehetne mélyebb, kicsit okkersárgás. Az épület viszont az ''A''nál a legjobb

  VálaszTörlés
 27. Az ötödik novellához az "A" terv hátterét és épületét a "C" terv lila U-jával kéne kombinálni. Az nagyon jól nézne ki. Az hatodik novella úgy jó ahogy van, csak a valahogy össze kéne hangolni a két épületet. :)

  VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets