Blogger Widgets

2014. május 6., kedd

A belső borítóról


Sziasztok!

Úgy láttam, volt egy-két képzavar a belső borítóval kapcsolatban, úgyhogy gondoltam, gyorsan összegyűjtöm azt a néhány lényeges dolgot. 

A belső borítón azok a fiatal szereplők szerepelnek, akik a külsőn nem. Az eredeti hírek arról szóltak, hogy azok fognak, akik eddig nem voltak rajta egyik borítón sem, de ezt kiterjesztették. Így az utolsó rész borítóján (külsőt-belsőt is számolva) az összes fontosabb, fiatal szereplő látható: Clary és Sebastian a külsőn, Alec, Maia, Jace, Izzy és Simon pedig a belsőn.
Magnus két okból nincs a többiek között: egyrészt mert ő nem fiatal szereplő, másrészt pedig mert ő megkapta a maga önálló borítóját a Bane krónikákkal, nem említve a saját történeteit. 

A másik képzavar azzal kapcsolatban volt, hogy ki rajzolta a belső borítót. NEM Cassandra Jean, ahogy azt sokan gondolták, bár engem nagyon meglepett, mert nagyon más a stílus. 
A belső borítót, ahogy a külsőt is, és ahogy minden eredeti Árnyvadász borítót, Cliff Nielsen készítette. 

És akkor csak összehasonlításként, hogy lássátok a különbséget, az eddig kijött szereplők Cliff Nielsontől és Cassandra Jeantől:






És igen, a Cassandra Jean illusztrációk mind az Árnyvadász kódexből származnak.

8 megjegyzés:

  1. Cassandra Jean határozottan jobb!! :) :)

    VálaszTörlés
  2. Cassandra Jean rajzai szerintem sokkal jobbak :) kár hogy nem azokat tették bele...

    VálaszTörlés
  3. Cassandra jeak sokkal-sokkal-sokkal jobb

    VálaszTörlés
  4. most őszintén én sokkal szívesebben látnám Cassandra Jean alkotásait a CoFH -ban.és szerintem sokan vagyunk így ezzel ;)

    VálaszTörlés
  5. le vagyok maradva :D (bocsi) de a CoFH-ban lesznek képek(rajzok)? :D

    VálaszTörlés
  6. Cassandra Jean rajzai tényleg sokkal szebbek, Cliff Nielsontól csak a Simon rajz tetszett, a többi nem is hasonlít a szereplőkre.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets