Blogger Widgets

2013. október 14., hétfő

Nem Godfrey van a Bane krónikák borítóján - Ezt megkaptuk...


Sziasztok!

Az elmúlt egy hétben rengeteg kommentet olvastam, amelyben mindenki az eredeti Bane krónikák borítóját követelte a magyar kiadásra, Godfrey miatt. 

Nos jelentem, Cassie megerősítette: nem is Godfrey van a borítón, csak valaki, aki nagyon hasonlít rá. 


5 megjegyzés:

  1. The Mortal Instruments- Hungary2013. október 14. 19:17

    Az eddig is egyértelmű volt, hogy nem ő van rajta, csak lépjen már valamit a kiadó ezügyben! Nem hiszem, hogy a kiadónak bevételileg jót tenne, ha így adnák ki a novellákat... Vagy új borítót, vagy az eredetit, vagy akár az olaszt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eredeti, amerikai borítóra gondolsz? Mert arról még a nagy rajongói oldalak is azt hitték kint is, hogy Godfrey az...

      Törlés
  2. Azta....hát én simán azt hittem Godfrey az o.O nem baj én akkor is azt a borítót szeretném a legjobban <3 még így is, hogy szinte lehetetlen:'(

    VálaszTörlés
  3. Hát elsőre mikor nem sokat láttunk én úgy voltam vele, hogy biztos egy modell, aztán egyre több kép jött és elég biztos lettem, hogy Godfrey az :D De hát ha nem akkor nem, nem az a lényeg hogy ki állt a fényképező előtt, hanem, hogy a kész képen kit látunk, és ehhez kétség sem fér, Magnust. Szóval, nem Godfrey miatt kell az eredeti borító, hanem Magnus miatt, mert ez ő. :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets