Blogger Widgets

2013. szeptember 7., szombat

Tisztázzuk! - Mennyei tűz városa borító


Sziasztok!

Az utóbbi hónapokban, különös tekintettel az utolsó hétre, rengeteg félreértés volt a Mennyei tűz városa borítójával kapcsolatban. Ezeket szeretném most ebben a posztban tisztázni kicsit, mert kaptam több kommentet is, miszerint már látták a CoHF borítót. 

Tehát:

A MENNYEI TŰZ VÁROSA BORÍTÓJA MÉG NEM NYILVÁNOS!!!

Elnézést, hogy ezt így csupa nagy betűvel, de már rengetegszer leírtam, mégis úgy tűnik, újra meg újra felbukkannak a tutibiztos borítók. NEM!

A borítót Cassie is a napokban látta először, mert most készült el. Ilyenformán a borító készítőjén, Cassie-n és a barátnőin illetve a kiadó munkatársain kívül a borítót még senki sem láthatta!

Az Árnyvadász közösség rendkívül aktív, és nagyon sok tehetséges művész is akad közöttünk, akik gyönyörű fanartokat, azaz rajongói alkotásokat készítenek. Többek között könyvborítókat is. Némelyik annyira profi, hogy az ember elsőre szinte el sem hiszi, hogy nem hivatalos. De attól, hogy szép és jól kidolgozott, a borító még nem lesz hivatalos!

Egy hivatalos borító lesz, arról pedig összesen ennyit tudunk jelenleg: http://www.vegzetereklyei.net/2013/09/reszlet-mennyei-tuz-varosa-boritobol.html
Ha valaki mást mond - kivéve, ha Cassie az -, akkor nehogy elhiggyétek! 

Viszont azt higgyétek el nekem, hogy amint tényleg meglesz a hivatalos borító, én olyan gyorsan hozom, amilyen gyorsan csak tudom! AZ lesz a hivatalos borító.

Most összegyűjtöttem néhány rajongói alkotást. Mind CoHF borító, de egyik sem hivatalos. Amennyiben ezek közül valamelyikről azt látjátok, hogy hivatalos, az becsapás vagy legalábbis rosszindulatot nélkülöző naiv félreinformáltság eredménye!


További rajongók által készített borítók a tovább után!















6 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets