Blogger Widgets

2013. szeptember 4., szerda

Részlet a Mennyei tűz városa borítóból


Sziasztok!

Már írtam róla, hogy Cassie látta az utolsó TMI kötet borítóját, ami tehát elkészült. És azt is mondta, hogy lehet, hogy kapunk majd belőle részlet. Nos, a részlet megérkezett, íme:


A teljes borító valamikor télen kerül majd fel, bizonyára megint valami játék keretében láthatjuk meg, és már azt is tudjuk, hogy Clary és még egy szereplő lesz rajta. Szerintetek ki? Eddig a páros borítókon volt már Simon és Jace, szóval nekik most kevesebb esélyük van. Esetleg Sebastian? Vagy Alec? Magnus? Izzy?

És sokan kérdeztétek, bár az oldalsó menüsávban kint vannak a megjelenési dátumok. A jelenlegi legutóbbi hír, hogy a CoHF május 27-én jelenik majd meg angolul, de mivel ez a dátum egyelőre folyamatosan változik, a legtöbb helyen simán májust találtok.

10 megjegyzés:

  1. Ha jól láthatjuk, ez a borító sötétebb színekben fog pompázni...?

    VálaszTörlés
  2. Nekem is sötétebbnek tűnik, ami valószínűleg illeni fog a hangulatához :S Szerintem is marad a Clary és valaki koncepció. Ha eddig Clary egy fiúval volt, nem hinném, hogy most változtatnának, szóval Izzy-t kizárom. Simon, Jace (elvileg) kiesett. Magnus-t szeretném, de nem hinném. Marad Alec és Sebastian. A logikus lépés Sebastian lenne, de akár meg is lephetnek minket.

    VálaszTörlés
  3. Sebastian jó lenne, pedig nem annyira kedvelem. Az elején még kedveltem aztán az ötödik résznél túl naív voltam és már majdnem hittem neki, de aztán felébredtem és nem tetszett a végkimenetel..De neki is kijárna a borítókép mivel gondolom nem lesz szép vége a dolgoknak a hatodik részben legalább ha a hatalom nem az övé akkor ezt adjuk meg neki..:)

    VálaszTörlés
  4. Hát jó nagy réazlet de legalább azt megtudtuk hpgy ki lesz rajta csak azt nem hogy kivel.Nagyon várom már a megjelenés
    t és a film isnagyon jò lett.Imádom az oldalt, köszi Deszy!

    VálaszTörlés
  5. Juj remelem Sebastian lesz...nem tudom miert de o a kedvencem.

    VálaszTörlés
  6. hali én már megtaláltam véletlenül akadtam rá.Az egész képet láttam. Clary és Sebastian van rajta.Szerintem ez lesz az bocsika ha elszúrtam a meglepit!!!

    file:///C:/Users/Eszter/Desktop/Új%20mappa/tumblr_mrcfoqQFBy1rtm6e2o1_500.gif

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a linket csak te tudod megnézni, de anélkül is biztos vagyok benne, hogy ez egy fanart. A Tumblr tele van rajongók által készített CoHF borítókkal, de egyik sem a hivatalos.

      Törlés
  7. Szerintem nem Sebastian lesz, hiszen nem ő van a CoG borítóján is? Nem tudom, én eddig azt hittem, de lehet, hogy butaság.. Mindenesetre nagyon várom már a borítót is, de persze magát a könyvet még jobban! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, ő van, de az első három könyvön lévők Sebastian kivételével már ismétlődtek. Jace volt a Csontvároson, Clary a Hamuvároson, és Clary rajta van a negyedik, ötödik és a hatodik borítón. Jace az elsőn volt, aztán az ötödiken. Szóval nem kizárt, hogy Sebastian is visszatér.

      Törlés
  8. Örülnék ha a Pokoli Szerkezetek két halhatatlan szereplőjét is belecsempészné az írónő a történetbe...:)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets