Blogger Widgets

2013. szeptember 29., vasárnap

Átalakítás


Sziasztok!

Már ígérem egy ideje az oldal kisebb átalakítását, egészen pontosan a Csontváros film premierje óta, de
most végre van is időm összehozni.

Ezúttal nem designváltásra kell gondolni, a változás az oldal könnyebb átláthatóságát szolgálja majd, illetve nagyjából azért látom, hogy milyen kérdések azok, amelyek sokszor felmerülnek, igyekszem a változásokkal azt is szolgálni, hogy könnyebben megkaphassátok a válaszokat.

Ez azt jelenti, hogy a mai nap a felső menüsor fog megváltozni, ha nem is gyökeresen, de eléggé. Mivel ezt nem tudom egyszerre, néhány kattintással végrehajtani, ezért ma lehetséges, hogy akárhányszor feljöttök, mást fogtok látni a felső menüsorban. Nem kell megijedni, ettől az oldalt még ugyanúgy tudjátok olvasni ma is, mint eddig mindig! Olyasmiken viszont ne lepődjetek meg, ha üres menüpontokat találtok fent! Ha minden jól megy, az alapvető változtatásokkal el is készülök estére. Az egyes menüpontok teljes feltöltése lehet, hogy ennél kicsit több időt vesz majd igénybe.

Ami még furcsa lehet, hogy ma számíthattok néhány összefoglaló posztra, általánosabb információs posztra az Árnyvadászokkal kapcsolatban, amelyek ritkábban szoktak csak lenni, mivel a friss hírekre vagyunk szakosodva. :) Ezek is a változások miatt készülnek, ezektől sem kell megijedni! :D

Reményeim szerint ezután az oldal némileg átláthatóbb lesz - bár nyilván érthető módon jóval 5000 poszt felett azért ez elég nehéz feladat -, és kisebb lesz a homályzóna a jövőbeni sorozatokkal kapcsolatban is. 

Amint a változtatások véglegesek, ki fogom írni! És az ünneplést szolgálván kezdetét veszi majd a nyereményjáték is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets