Blogger Widgets

2016. december 31., szombat

Lady Midnight blogturné - A pizzáról

A blogturnéról




Az év egyik legjobban várt könyve volt Cassandra Clare Éjfél kisasszonya. Új Árnyvadász kaland kezdődik az új sorozattal, ám a sikeres gyökerektől sem szakadunk el: visszatér több régi ismerős is, és természetesen az Árnyvadász világot is jó barátként üdvözölhetjük.
A mostani turnénk több szempontból is különleges: a rengeteg extra között ugyanis sok olyan is megbújik majd, ami a könyv olvasása után érdekes, merthogy spoilereket tartalmaz, ráadásul több csak extrákat tartalmazó állomás is lesz az Árnyvadász rajongói oldalon - sőt, egy kifejezetten spoileres értékelés is akad majd a sorban.
Így hát ez a turné bőven szolgál izgalmakkal azok számára is, akik már olvasták a könyvet, érdemes követni!
És ha a játékunkon is ügyesek lesztek, a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásából a kötet három példányát is megnyerhetitek.

Blogturné extra - A pizzáról


Cassandra Clare válasza következik a pizzás kérdésről.

Figyelem! Ez a bejegyzés spoileres!!!

Magnus most komolyan segített egy Árnyvadásznak bemártani egy ártatlan alvilágit? Értem, Julian miért tette (minden más elé helyezte a családja fontosságát), de bármennyire szereti is Magnus a Blackthornokat, ez eléggé árulásnak tűnik egy másik elnyomott emberrel szemben. Vagy félreértem, mi történt a pizzával? 

Hm, értem, miért jöhetett ez a gondolat, de igen, Anselm teljes mértékben bűnös volt. Hogy milyen súlyos büntetést érdemel sötét varázslat használata a pizza addiktívvá tételéért, az egy dolog, de Magnus nem hazudott - a lehetőségei a következők voltak: hazudni, hogy falazzon Anselmnek, aki tényleg megtette, amit Julian állít vagy kitolni a Blackthornokkal.

Emma nem azért akadt ki, mert Julian hazudott Anselmről, hanem azért, mert Jules ezt az egészet előre kitalálta, ami igazi cselszövést igényel, és azért, mert bemártotta Anselmet az inkvizítornak, mikor normál esetben egyszerűen csak figyelmeztették volna. De igen, Julian nem ment volna bele ebbe az egészbe, ha hazugság lett volna - túl nagy lett volna a kockázata, hogy valami rosszul sül el. Tudta, hogy igaza van, és ezt a kártyát tartogatta.

Egyébként Anselm ennél sokkal borzalmasabb dolgokat is tett korábban, ami befolyásolhatta Magnust a döntésben. 


Nyereményjáték


Mostani nyereményjátékunkban a vérbeli Árnyvadászoknak nem lesz nehéz dolga. 
Minden állomáson találtok egy illusztrációt valamelyik Gonosz fortélyok szereplőről - valójában ezek a szereplőkről készült virágos kártyák. Mindegyik kártyán egy növénnyel látható az adott szereplő, aminek a viktoriánus szimbolika szerinti jelentése passzol a karakterhez.
A ti dolgotok csupán annyi, hogy rájöjjetek, melyik szereplő van a képen, és beírjátok a nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük, és a könyv egy példányát sorsoljuk ki. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. 

Az itteni feladvány:



a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje

01.08 Insane Life

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets