Blogger Widgets

2015. október 13., kedd

Cassandra Jean az Árnyvadász ruhákon dolgozik


Sziasztok!

Cassandra Jean új projektbe kezdett, ezúttal az Árnyvadászok ruházatát gondolja kicsit át. 



Ahogy ő írja:

"Tudom, hogy az Árnyvadász ruháját illetően az a tipikus gondolat, hogy... bőrnadrág és fekete póló, de szerettem volna valami olyan ruhát nekik, ami jobban hasonlít a rendes HARCOS ruhákhoz. Nehezebb változattal a vérfarkas falkákban tett látogatásokhoz, és könnyebb fajtát, amikor épp a tündérekhez mennek." 

Rögtön kaptunk példát is.




"Azon gondolkoztam, mit viselnél, ha épp vérfarkasokat készülnél megtámadni? Tudtam, hogy nehezebbnek kell lennie, és az egész testet takarnia, hogy védjen a harapásoktól. A fém és a kemény bőr keveréke, alatta pedig vastag szőtt anyag védi a testet. A nyak körüli félgallér a nyaki harapásoktól véd. Körülötte egy kis farkasszőrrel, hogy ez is megmutassa a vérfarkasoknak, ki itt a vadász. 

A másik rajzon csak az alapvető könnyű edzőruhát látni. Nincs fém, csak bőrmellény és kis karvédő. És kötés az ujjakra, hogy védje az új Árnyvadászok ujjait az elkerülhetetlen sérülésektől."


És ha már lúd, legyen kövér, rögtön a Néma testvérek ruháját is átgondolta, bár ahogy ő írja, lehet, hogy csak azért, hogy Jemet rajzolhassa.


5 megjegyzés:

  1. rettentően gagyi ruhák - már bocsánat - tisztára középkori -.-'
    jobbak a modernebb elképzelésűek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Árnyvadászok a középkorból eredeztethetőek, és rettentő hagyományőrzők, szóval annyira nem elrugaszkodott elképzelés szerintem.

      Törlés
  2. Szerintem ezek a ruhák tipikus idrisiek. (Hiszen mégis csak az a központ ott a legerősebb a hagyományőrzés.) De az is igaz, hogy ezek a modern városokban elég feltűnők lennének, mint pl Brooklyn. Még annak ellenére is, hogy a mondénok nem látnák őket, az árnyvadászoknak feltűnne a hatalmas nagy különbség.
    Egyébkét annak ellenére hogy nagyon középkori hatásúak, szépek a ruhák.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Assassin's Creed :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez elég érdekes. Eddig nem szúrt szemet, de így utólag átgondolva, kényelmetlen, szűk bőrnadrágban, abszolút mezei, vékony fekete pólóban, dzsekiben harcolni, vadászni menni az egyik legostobább dolog, amit egy "katona" csinálhat. Nem beszélve arról, hogy oké, hogy az árnyvadászok emberfelettiek, de megnézném azt az emberfeletti bőrnadrágot, ami a levegőben produkált spárgák, rúgások hatására nem szakad ki középen. Különben is engem zavart a gondolat, hogy az öregebb árnyvadászok, is szűk bőrcuccban feszítenek. Nem rosszindulatból, csak még is. Mellesleg a mondénok, amúgy sem látják őket ha bevetés közben vannak, akkor meg minek beolvadni? Nem mintha a gyászos képükkel, szeráfpengékkel az oldalukon, és nyíllal a hátukon nem tűnének ki amúgy is. Idris meg számomra amúgy is kicsit középkoribb beütésű, ott tuti nem parádéznának ilyen modern szettben.
    Az meg már a saját kis dilim, hogy az árnyvadászokat mindig olyan ősi misztikumnak a részeseinek érzem, amit könnyeben tudok összeilleszteni a múlttal, mint a jelennel.

    Nem mellesleg köszönjük a posztot és a fordítást.^^

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets