Blogger Widgets

2015. október 11., vasárnap

A tegnapi panel - teljes videó és összefoglaló magyarul


Sziasztok!

Felkerült a tegnapi panel a Comic Conról, úgyhogy hozom a videót. Érdemes megnézni, én tegnap kifejezetten jókat kacarásztam rajta - ahogy láthattátok Facebookon, még el is kezdtem közvetíteni kicsit.

Mindenesetre készítettem egy összefoglalót a lényegesebb és viccesebb részekről. :)

- Tehát a premier január 12., közvetlenül a Pretty Little Liars után megy majd a sorozat, ami jó kis időpontnak tűnik
- A december 6-i meglepetés egy így készült film lesz
- Lesznek meglepetések a TMI rajongóinak is - lesznek új szereplők, lesznek szereplők Cassie más könyveiből is (kérdés, hogy itt most Camille-ékra gondol-e vagy másokra)
- Jól szórakoznak Dom brit akcentusán (Kat: "Minden jobb brit akcentussal.")
- Többször beszélnek róla, milyen jó, hogy latin szereplőket is beválogattak, Emeraude még beszél is spanyolul (aztán Alberto fordít)
- Matthew nem akart elárulni semmit Alec szerelmi életéről, de annyit mondott, hogy a Malec rajongók valószínűleg boldogok lesznek. (Mire McG hozzáfűzte, hogy nem véletlen, hogy Matthew és Harry egymás mellett ülnek, a rajongók kedvéért csinálták.)
- Harryt arról kérdezte a műsorvezető, hogy most akkor Magnus jó vagy rossz. Harry erre igen kétértelműen (nyilván Magnus szexuális életére utalva) azt mondja, hogy bármelyik irányba indulhat. Matt és Isaiah pedig nagyon jól szórakoznak rajta. 
- Harry olvasta a Bane krónikákat
- Senki nem sérült meg komolyan a tréningben, de a legtöbb apró sérülést Kat hozta össze
- A forgatáson kb. egy óra volt, amikor felvitték a rúnákat, Dom első jelenetéhez pl. 25 rúnát. Este pedig nagyon nehéz volt leszedni őket, az újabb egy óra volt. 
- Dom 13 irónt is eltört a forgatáson. A könyvből át akarta hozni azt, hogy Jace állandóan az irónnal játszik. De ahogy Matt megjegyezte: "Dom azt hiszi ő Jace, és bár sok mindenben hasonlít rá... egyáltalán nincs olyan mozgáskoordinációja." 
- Viszont Dom tanulta meg a legtöbb trükköt a szeráfpengékkel
- Cassie legjobban a következő jeleneteket várja: Alec és Magnus első találkoza, Jace és Clary első csókja, Pandemonium 
- A cast nagyjából egyetért abban, hogy ha lehetne, szívesen lennének Árnyvadászok
- Cassie arról mesél, hogy a mostohaapjáról mintázta Luke-ot, ezért az édesanyja nagyon szereti, és nagyon érdekelte, hogy ki játssza majd. Az első reakciója: "Az Old Spice pasi felesége vagyok?" Cassie szerint nagyon boldog volt. 
- Domnak semmit nem segített a Vámpírakadémiás tréningje, viszont abban segített, hogy jobban benne volt a YA világban
- Dom nagyon várta azt a jelenetet, amikor Clary felpofozza Jace-t. Aztán odamentek a forgatásra, kiderült, hogy rendes pofon lesz. De mivel Kat olyan kis apróka, Dom simán azt mondta Katnek, hogy pofozza bátran, teljes erőből. Arra nem számított, mekkorát üt majd, és fájt neki, nagyon, de nem mutathatta, mert Jace kemény Árnyvadász
- Matt szerint ő simán lenyomná Katniss íjászkodásban (a többiek meg helyeselnek) 
- Ki milyen kelléket nyúlna szívesen? Emeraude az ostort (tényleg ő használta, és mindenki rettegett körülötte), Kat irónt, Dom szeráfpengét, Alberto is az ostort vinné...
- Cassie-t kérdezték arról is, mit szólt, hogy Rick Riordan neki ajánlotta a Magnus Chase sorozat első részét. Mire ő elmesélte, hogy Rick megkérdezte előtt, mit szólna, ha a Magnus nevet használná. Aztán amikor elkészült a könyv, kapott belőle egy előzetest olvasópéldányt nagyon korán, azzal az üzenettel, hogy van benne egy meglepetés. Cassie elolvasta a könyvet, várta, hogy majd megemlítik, vagy valami szereplőt neveztek el róla, de nem talált semmit. Amikor Rick kérdezte, hogy mit szólt, mondta, hogy fogalma sincs, mi volt a meglepetés. Mondta neki, hogy nézze meg a könyv elejét - és ekkor esett le neki, hogy átlapozta az ajánlót. 
- Izzy mond néhány szót spanyolul a filmben.
- Emeraude nagyon szereti Clary és Izzy kapcsolatát, hogy nem rivalizálnak, hanem összetartanak és támogatják egymást
- Kat azt szereti a legjobban a világban, hogy "minden történet igaz" Isaiah kedvence pedig a parabatai kötelék, mire Dom és Matt pacsiznak.1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets