Blogger Widgets

2015. szeptember 5., szombat

Van Inkvizítorunk is


Sziasztok!

Szinte már meg sem lepődhetünk, hogy újabb karaktert hoznak be a Csontvárosból készülő első évadba a második könyvből. Nos, jelentem: az Inkvizítor, Imogen Herondale is feltűnik majd a Shadowhunters első szezonjában. 

Nem más alakíthatja, mint Mimi Kuzyk. 

Hogy pontosan milyen szerepe lesz majd, és mennyire hozzák be a második évados cselekményét, arról egyelőre nem szólt a fáma. 


7 megjegyzés:

  1. Ezt azért nem hiszem el!!!!!! Teljesen összekutyulják a cselekményt, vagy mi lesz?? Az istenért miért kell egy (és ezt tuti nem mondom sokszor) TÖKÉLETES könyvet elrontani??? Ez nem a vámpírnaplók, ahol a könyv (remélem nem bántok meg senkit, de) egy hajítófát sem ér, a sorozat mégis nagyon jó! Ez a Végzet ereklyéi!!! Nyissák már ki a szemüket könyörgöm!!!! :-(

    VálaszTörlés
  2. Én már azon lepődök meg, ha vmit jól csinálnak. Ha mindenen felháborodnék, amit rosszul csinálnak, akkor már rég a falba vertem volna a fejem.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, kötelességnek érzitek hogy minden szaron fennakadjatok? Igen, lehet hogy bemutatják a szereplőt, aki csak a második könyvben jut szerephez. Lehet, hogy Lightwoodék fehérre mázolt latinok lesznek. Lehet, hogy Magnus 2 centivel alacsonyabb Alecnél. Bármily fájó is, egy évadnyi rész nem jön ki 300-400 oldalból. Nem kell átesni a ló túloldalára és minden hülyeségen kiakadni ahelyett hogy a tényleg fontos hibákra koncentrálnánk (Clary karakterhűtlennek tűnő jellege, Lydia, Camille háttérsztorija)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem akadok fenn olyanokon, hogy ki milyen magas, milyen a haja színe, vagy milyen a bőrszíne. Olyan színészeket úgy sem tudnak összeválogatni, hogy mindenki elégedett legyen velük. Még azon sem húztam fel magam, hogy Luke rendőr lett. Üsse kő, miért ne, végülis 13x42 percet ki kell tölteni vmivel. De amikor már olyan hülyeségek vannak, mint hogy Alecnek barátnője van, és még vegye is el, akkor azért már én is kiakadok. Nem kell elfogadnom minden változtatást, lehet saját véleményem, nem kell mindenre bólogatnom. Végülis a rajongók a könyvbe szerettek bele, és vannak bizonyos elvárásaink a sorozattal kapcsolatban.

      Törlés
    2. Úgy hiszem nem csak emiatt akadtunk ki, hanem mert ez már a nagyon sokadik olyan dolog, amivel nem tudjuk mit kezdenek, de FÉLÜNK, hogy rontani fog a rajongók szemében, a saját szemünkben a sorozaton, és azért azt tudjuk, hogy ha a film megbukott, és esetleg a sorozat is megbukik, aligha lesz egy harmadik lehetőség arra, hogy a képernyőn keresztül láthassuk szeretett könyvünket megvalósulni!

      Törlés
  4. Jaj de unom már ezt a folytonos nyafogást, amit produkál a fandom 90%-a, minden egyes alkalommal... Várjátok már ki a végét!! Miért ne lehetne behozni egy karaktert korábban, mint hogy tényleges jelentősége lenne? Az első könyv cselekménye pont túl sok egy filmhez és pont túl kevés egy sorozathoz. Lehet választani, kimaradjanak részek vagy egészítsék ki az eredeti sztorit? Hát ami engem illet én az utóbbira szavazok.

    VálaszTörlés
  5. Ennyi karakter- és történetgyilkosságot én már nem vagyok képes befogadni. Ez ez ez mi ez????! Most komolyan. Ugye csak szórakoznak?!

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets