Blogger Widgets

2014. október 12., vasárnap

Tévésorozatként tér vissza a Csontváros!


Sziasztok!

Közben a hír, amit Martin holnapra ígért, már meg is érkezett, a Hollywood Reporter oldalon tették közzé. 



Eszerint a Mortal Instruments tévésorozatként folytatódik majd. A sorozatért Ed Decter író-producer lesz a felelős, akinek van már tapasztalata ilyen téren, bár mi a hozzá kötődő sorozatok kevéssé ismerjük: Helix, Unforgettable, In Plain Sight, The Client List

A projekt jelenleg fejlesztés alatt áll, de jövő évben szeretnék kezdeni. Egyelőre azt nem tudni, hogy melyik amerikai csatornán futna a sorozat.

Eredetileg filmet szerettek volna készíteni, de a bevételek nem pont úgy alakultak, ahogyan a Constantinnál számítottak rá. 

- Tulajdonképpen van értelme a dolognak - nyilatkozta Martin Moszkowicz. - Annyi minden volt, amit ki kellett hagynunk a The Mortal Instruments filmből. A sorozatban mélyebbre áshatunk és jobban elmerülhetünk majd a világ részleteiben. 


A sorozat persze rengeteg kérdést felvet, talán a legfontosabb ezek közül az, hogy mi lesz a színészekkel. Ők eredetileg filmekre szerződtek, és nem kizárt, hogy a sorozat a szereplőgárda lecserélését is jelenti. Erről egyelőre nincsenek információk.

13 megjegyzés:

  1. Hát, én azért örülnék, ha pár színészt valóban lecserélnének. (:

    VálaszTörlés
  2. Nem mondom, hogy minden színész tökéletesen megfelel annak ahogy elképzeltem, de nincs annál rosszabb, amikor két film - vagy most akkor egy film és egy sorozat - között lecserélik a szereplőket. Akkor már inkább kérem az eredetieket, még akkor is, ha volt aki miatt egy hónmapig nyafogtam.

    VálaszTörlés
  3. Csak Magnust, Luke-ot és Jocelynt hagyják meg... Vélik teljesen elégedett voltan... :D bár lehet, hogy Jocelyt a Tornokharca miatt nem marad... De reménykedni még szabad...

    A sorozatfüggő énem meg ugrál örömében. :) :D

    VálaszTörlés
  4. Ahh, de örülök! :) És akkor ez már biztos,vagy még majd kiderül, hogy egyáltalán berendelik-e? És ez reboot-ot is jelent a történetre néze? Mert az is jól el lett rontva... Vagy csak felveszik a fonalat és folytatják?

    VálaszTörlés
  5. úgy lenne jó ha már a csontvárost is újra leforgatnák, és belemennének a részletekbe. én lehet hogy lecserélnék a helyükben pár színészt, mint pl. jace-t, alec-et, izzy-t meg még talán clary-t is.

    VálaszTörlés
  6. AHH! Egyik szemem sír, másik nevet... Hát nagyon örülök neki, hogy lesz sorozat, de jaj! így annyi kétes dolog merül fel! Magnus! Bébi te maradj kérlek! Godfrey Gao-ért oda voltam a filmben. Olyan tökéletesssss!! 。・゚ヾ(✦థ ェ థ)ノ。゚・。 (mind a szerepre, meg azon kívül is) Oh, magasságos Raziel! Én úgy még Alec-kel voltam elégedett, meg igen Jocelyn, meg Simon... Ó basszus! Vagy maradjon meg minden színész, vagy Simon és Magnus legalább.... és azért remélem így rendesen ki lesz dolgozva! ANYÁM! és remélem rendesen meg lesznek csinálva az effektek meg ilyenek! Remélem annyira nem spórolnak! És ha már sorozatban lesz, akkor menjen az elejétől, mert aki nem ismeri a könyvet az nem tudja felvenni a fonalat, meg furcsa is lenne a közepébe vágni kapásból. Na mindegy én várok és reménykedek! ಥ‿ಥ

    VálaszTörlés
  7. Aaaaaaa....ezzel jobb lett a napooom !! :D Imádom a sorozatokat....

    VálaszTörlés
  8. Örülök nagyon!! :)
    Remélem lecserélik Jace-t meg Clary-t... Meg Simon-t. Valahogy nem ilyeneknek képzeltem őket. :(

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szuper hir!! A konyveket imadtam a filmre is 10pontot adok,remelem a sorozat is ilyen szuper lesz!! Szereny szemelyem szerint a szineszek pontosan olyanok voltak mint aminek elkepzeltem,nagyon várom !!♥

    VálaszTörlés
  10. Annyira örültem amikor elolvastam!! Jó lenne a sorozat, én is erre gondoltam... Jocelyn-t, Luke-ot, Magnust és Jace-t hagyják meg, szerintem ők voltak a legjobbak meg Clary.

    VálaszTörlés
  11. Minden bizonnyal lecserélik a színészeket, Lena a Trónok Harca miatt nem vállalná, Lily, ahogy már említve volt, inkább filmszerepekre pályázik, a többi szereplő pedig sokakban ellenérzést váltott ki, amit azzal lehet orvosolni, ha lecserélik őket. Rögtön tudnék mondani pár tehetséges sorozatszínészt, akiket szívesen látnék a képernyőn, és megfelelőek a szerepre. Kíváncsian várom, mi sül ki ebből!

    VálaszTörlés
  12. még ha sorozat lesz is a történetből szerintem valentine is maradhatna

    VálaszTörlés
  13. Hogy értik hogy tévésorozat? Mint pl a Jóban rosszban, vagy mittudomén...

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets