Blogger Widgets

2015. június 12., péntek

Íme Camille!


Sziasztok!

Már írtam ma, hogy Camille a Shadowhunters tévésorozatban hamarabb megjelenik, mint a könyvben, így már az első évadban találkozhatunk vele. A vámpírt Kaitlyn Leeb játssza majd, akit többek közt a Heartland vagy a Degrassi gimi sorozatból és Az emlékmás c. filmből ismerhettek.


11 megjegyzés:

  1. Camille fehér bőrű és szőke :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen ő az első aki egyátalán nem tetszik.A könyvekben mindif ki volt emelve hohy milyen fehér a bőre és szőke a haja

      Törlés
  2. Szerintem jó választás. Szép lány. És szerintem egyáltalán nem baj ha elrugaszkodnak a könyvtől a sorozatban. Nekem az is tetszett h luke sötétbőrű lesz a sorozatba, na meg persze zsaru is egyben :)

    VálaszTörlés
  3. Értem én, hogy valaki jó színész és olyan bravúrosan teljesít a meghallgatáson, hogy szerepet akarnak neki. De miért kell teljesen leszarni Cassie karakter ábrázolásait? Ez engem rohadtul idegesít minden szereplőnél akit megváltoztatnak.

    VálaszTörlés
  4. Fejezzétek már be ezt a nem hasonlít hülyeséget. Jó volt beválasztották, a többire meg ott a smink, a számítógépes technika meg még sok más. Megoldják majd ha akarják, ha nem akkor meg úgy marad. Kit érdekel? A lényeg, hogy jó legyen. Mert szedhetnek nyilván olyat, aki külsőre jobban megfelel a könyvben írtaknak, de ha nem jó a játéka (elnézést a csúnya kifejezésért) cseszhetik. Olyat ami/aki mindenkinek megfelel úgysem találnak, mivel mindenki máshogy képzeli el a szereplőket. A változások miatt sem értem a negatívkodást. Várjátok már meg, hogy milyen lesz és csak utána mondjatok vélemény. Már nekem veszi el a kedvemet ez a negatív hozzáállás. A filmnél is mindenki hisztizett, hogy ez nem jó, az nem jó erre meg tök sokan imádták. Ed tudja mit csinál, jó dolgok kerültek ki eddig a keze alól. Bízzatok kicsit! Jó lesz az!

    VálaszTörlés
  5. Az mind szép és jó, ha jó a kiválasztott színész játéka, de egy rajongónak az elég nagy gyomorrúgás, ha az az adott ember egy cseppet sem hasonlít arra, mint ahogy a megalkotója, jelen esetben Cassie leírta. Ha kijön a sorozat és olyan jó lesz, ahogy mindenki várja, akkor ezek visszatekintve csak kis bukkanók lesznek, de mivel még egy ideig nem lesz sorozat csak a kapott infók alapján ítélhetjük meg, ami eddig valljuk be nem túl sok jót ígér. Szerintem a film se csak jó kritikákat kapott. Én nem egy rajongótól hallottam, hogy nem hogy nem volt vele megelégedve, de szinte semmit nem szeretett benne. Ez persze teljessen független a sorozattól, de az én véleményem szerint nem csak a jó játékra érdemes figyelni,a siker érdekében.
    Persze én is nagyon várom a sorozatot és attól, hogy a szereplők és a cselekmény nem olyan lesz, mint olvashattuk még lehet fantasztikus, de azért ott van bennem az a félsz is, hogy ez se éri majd el azt, mint amit vártunk tőle.

    VálaszTörlés
  6. Egyértelmű, hogy a film nem csak jó kritikákat kapott, különben lenne folytatása :)
    Én először láttam a filmet, és azt gondoltam, hogy ez kurva jó, így elolvastam a könyveket is. De miután elolvastam, és visszagondoltam a filmre, megállapítottam, hogy ez egy szar film volt. És nem a miatt, hogy volt olyan karakter, aki egyáltalán nem hasonlított a könyvben ábrázolthoz (pl. Valentine), hanem hogy voltak részek, amiket teljesen átírtak.
    A sorozattal kapcsolatban sem az zavar, hogy milyen a szereplők külseje, hanem, hogy megváltozatják a történetet. De sajnos ez már csak így megy, a könyvből készült filmek, sorozatok általában nem sikerülnek túl fényesen. Bár tisztelet a kivételnek, mert tudok olyan könyvet, amit tökéletesen sikerült filmre vinniük. Szóval ez még sem lehetetlen vállalkozás :) De az eddigi képeket elnézve a sorozatról,úgy tűnik, hogy ez nem azok közé fog tartozni.
    De azért várom a sorozatot, és remélem, hogy kellemesen fogok csalódni, és tetszeni fog a végeredmény :) :) :)

    VálaszTörlés
  7. Már nem azért de Lukenál nem zavart hogy más bőrszínű embert választottak mert a könyvben nem volt olyan sokszor kiemelve hogy fehér börű. De Camillenél nem egyszer le volt írva innentől kezdve fontos hogy hogy fog kinézni az aki játszani fogja. A többi változtatás eddig egyátalán nem zavart mert itt több részen/évadon át kell izgalomban tartani a nézőket és nem egy könyv erejéig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a forgatásról jött a kép, még lehet szőke haja.

      Törlés
  8. Nekem alapból sosincs problémám azzal, ha nem úgy néz ki egy szereplő, mint amilyennek a könyv írja le... Illetve ez nem teljesen igaz, nem várom el a zöld szemet, vagy a barna hajt, ha!
    Ha annak nincs valamilyen karakterizáló vagy történetbeli szerepe.
    (Például, Harry Potternek zöld szem kell és pont, ez egy fájó dolog a mai napig, de értem az okokat.)
    Sok esetben elnézem, ha nem pontosan úgy néz ki, a színész, de magát a jellemét jól hozza vissza a karakternek. A rassz váltás már problémásabb sokszor (nem senki sem rasszista és tudom ez kint bevett dolog), de ez csak akkor állja meg a helyét a történetben, ha a történet attól hiteles marad vagy van valami értelme, meg van magyarázva. Ez a hitelesség kérdés sokszor a kosztümösökben fura.
    Na, most nem az a problémám Camille-lal, hogy a könyvvel ellentétben nem egy szőke porcelán baba (pedig lehetne, nem véletlenül írta meg Cassie angyali porcelán babának a kemény vámpírvezérnőt, ez egy nagy kettősség), hanem hogy egy olyan vámpírnak, aki sok-sok száz évet élt, aki stílusából ítélve francia nemes kisasszony volt nekem kissé visszás egy nem fehérbőrű színésznőt választani (persze lehetnek ellenpéldák színesbőrű nemesekre nyugaton, csak jóval ritkább).
    De ha kap egy jó háttértörténetet hát jöjjön, sok a kiaknázatlan folt például az ő történetében is.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets