Blogger Widgets

2015. március 14., szombat

Újabb pletykák a sorozatról


Sziasztok!

Újabb pletykák érkeztek a TMI sorozattal kapcsolatban. 

Hozom sorban:
  • A sorozatban hivatkoznak mangákra, különös tekintettel a Dragon Ballra
  • A szereplők 2-3 évvel idősebbek
  • Clary iskolája a Brooklyn Academy of Art
  • Az Intézetet láthatjuk már a pilotben is
  • Simon bandájának tagjait megváltoztatták. Így bekerült a bandába Natalie Adams (Simon barátnője), egy pomerániai, akit Yetit hívnak és a basszusgitáros Gary
Őszinte leszek: nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Az első négy pont még tök oké, de az utolsó! Csak egy kérdés: miért? A Yeti névnél konkrétan felsírtam. Ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak gáz, hogy vannak új tagok, hanem azt is, hogy érzékeny búcsút kell vennünk Erictől, Kirktől és Mattől. Előbbinek így talán a csodálatos költészete is kimarad, pedig ha valahová beleférnének időben az ilyen apró részletek, az biztosan a tévésorozat.

3 megjegyzés:

  1. Úr Isten! Miért?! Miért van Simonnak barátnője?! Ezzel felrúgják a történet bizonyos FONTOS részeit! ÉS MIÉRT NEM JÓ A RÉGI BANDA?! Ilyen dolgokat, amik amúgy majdnem teljesen mindegy (pl mellékszereplők neve... meg ez az egész banda) MIÉRT KELL MEGVÁLTOZTATNI??!!! Az első könyvben tökéletesen mindegy hogy mi van a zenekarral (az csak később lesz fontos, de ki tudja azt megéli-e a sorozat)
    Ó, az Angyalra mondom nem értem az ilyen húzásokat.
    A reményeim kitartanak, amíg a fenti pontok hivatalossá nem válnak...

    VálaszTörlés
  2. én a sorozattól már csak félni fogok. félek, mert például a vámpírnaplókra gondolok, a sorozat és a könyv kb. annyiban egyezik meg, hogy ugyanaz a szereplők neve, a kinézet, személyiség egyáltalán nem hű a könyves karakterekhez. no meg hogy vannak a könyvben olyan szereplők, akik a filmben nem léteznek, a történések meg már tényleg nem egyeznek a könyvvel. nincs sötét dimenziő, Őrök, kicunék, semmi.
    félek, mert lehet, hogy a TMI sorozat be fog futni. és akkor az lesz, mint a vámpírnaplókkal. hogy az emberek szeretni fogják a sorozatot, a könyvet meg nem mert teljesen különbözik a filmtől... és bár imádom a vámpírnaplókat könyvben, a filmet pedig utálom, félek, hogy egyik kedvenc sorozatommal is ez fog történni, és a könyv feledésbe merül. még ha a fandom utálni is fogja a filmet.... de mi lesz a többi emberrel akik nem ismerik a könyvet és talán megtetszik nekik a sorozat? ebbe még belegondolni is szörnyű.
    olyan pletykákat is láttam már szárnyra kelni közösségi oldalakon, hogy Izzynek lesz egy olyan iphone applikációja, amivel képes a démonokat érzékelni,.... könyörgöm, ha ez a pletyka igaz lenne... könyörgöm, mi lenne a jó öreg szenzorral, meg Izzy nyakláncával? Henry Branwell forogna a sírjában a találmánya miatt, annyi biztos.
    én ezek után már csak sok türelmet kívánok, az egész fandomnak.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen nincs!! inkább ne is csináljanak sorozatot! :(

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets