Blogger Widgets

2014. augusztus 24., vasárnap

Jace szexuális élete és a Carstairs név


Sziasztok!

Cassie válaszait megpróbálom szépen sorban fordítgatni, mostanában úgysem történik túl sok izgi. Bár ez a cím már önmagában is az, ha engem kérdeztek. A Cassie-nek feltett kérdésekből csak a lényeges részeket fordítom.

Jace elárulja (nem azt, hogy már szexelt), hanem hogy már volt intim kapcsolata lányokkal. Engem az érdekelne, hogy kikkel és ez miért nem zavarja Claryt?

Cassie válasza:
Elég sok gondolatom van Jace szerelmi életéről Clary előttről (tudjuk, hogy Clary előtt randizott a tündér pincérnővel, Kaelie-vel), de egyelőre semmi konkrét, amit le akarok írni papíron vagy interneten.
Azt hiszem, Claryt nem érdekli, mert miért tenné? Semmi köze hozzá. Jace randizott előtte, a TDA-ban meg Emmának voltak pasijai és szexelt még a könyv kezdete előtt, a TID-ben meg sem Will, sem Jem nem szexeltek Tessa előtt - az emberek különböznek. Biztos vagyok benne, hogy Jace mesélne róla, ha Clary kérdezné, de szerintem az olvasók kíváncsibbak a véres részletekre, mint Clary. :)


A hercegnő spoilerek következnek!!!

Illetve érkezett egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy hogyan is nem halt ki a Carstairs név. A dolog véleményem szerint elég egyértelmű, mert benne van a könyvben, hogy van Jemnek egy nagybátyja. És a családfán is ott van. 

De azért Cassie válasza:
A Carstairs család vérvonala Elias Carstairsen keresztül folytatódik. És vannak más Carstairsek is. Jem soha nem mondja, hogy ő az utolsó Carstairs. Az Árnyvadász családok néha hatalmasak - Cristina, Diego és Jaime mind Rosalesek, de Cristina valójában egyikükkel sem áll rokonságban, talán csak nagyon távolról.

(Ne kérdezzétek, ki Diego, mert én sem tudom. Nem hiszem, hogy sokat hallottunk volna róla korábban, ha egyáltalán... Vagy csak én nem emlékszem? Rémlik valakinek?)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem, vadonatúj karakter. :) Nem mintha Jamie-ről sokkal többet tudnánk, pedig őt már "ismerjük" egy ideje...

    VálaszTörlés
  2. Ez most mit akar jelenteni? o.O
    "Jace elárulja (nem azt, hogy már szexelt), hanem hogy már volt intim kapcsolata lányokkal."
    most akkor jace szexelt Clary előtt vagy nem?

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets