Blogger Widgets

2013. december 1., vasárnap

Tss! Kacsaveszély! - Lava alkotása


-Jem, hallgass már!- suttogta Will miközben halkan mormogó barátját vonszolta egy bokor felé.
-Ha a saját akaratom vinne a bokorba, nem pedig te, hallgatnék is.- mondta Jem. Ezüst haja feltűnően rikított a Themse melletti fák közt.- Egyáltalán mitől kell elbújnunk?
-Majd meglátod!- halkította le a suttogását az ifjú Herondale és belökte a másik fiút a bokorba, aztán utána ugrott. Jem mosolyogva rázta a fejét és követte Will meredt tekintetét. Egy hápogás, két hápogás, és meglátott három kacsát.
-Az Angyalra, Will! Ezek csak kacsák!- mondta, de meg is bánta, mert Will lesujtott rá egy...kacsatollal?! Jem nem látott még olyan fancsali pofát, mint amit akkor barátjáé. Will olyan hirtelen dobta el a tollat, hogy hátravetődött és mikor kezére támaszkodott valami reccsent. A másik fiú hangos nevetésben tört ki, Will pedig lenézett.
-Kacsafészek! Kacsák mindenhol!- felpattant, talpra húzta parabataiát és rohant, ahogy tudott. Már éppen a hídon voltak, amikor széthasadtak a deszkák és a Herondale fiú egy kacsa tátott csőrébe zuhant.
Abban a pillanatban felébredt és felugrott az ágyról. 
-Nem megyek ki egy hétig! Ez jel volt! Jel, hogy támadnak a kacsák!- gondolta és leellenőrizte be vannak-e zárva az ablakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets