Blogger Widgets

2014. december 18., csütörtök

12 nap karácsony: 6. nap - Ha két sorozat összefut 3.


Sziasztok!

Orsolya alkotása pedig A titkos kör: Az erő spoilereket tartalmazhat!



   A boszorkánytanács ülései mindig máshol vannak. Jelenleg a New Englandi New Salemet választották a tanács vezetői. Magnus éppen azt várta, hogy megérkezzen a New Salemi boszorkány kör, mert az ő érkezésükkel az ülés is elkezdődött volna.
   Nem értette miért éppen egy tengerparton tartják az ülést. Körbenézett és meglátta a gyertya csonkokat. Szóval itt tartják az üléseiket gondolta Magnus, aztán felnézett és alakokat látott közeledni. Végre.    Legelöl egy lány állt. Fején egy diadém volt, karján egy karperec fehér ruhában volt ami oldalt fel volt hasítva így téve láthatóvá a harisnya kötőjét. Magnus érezte a tárgyak- ból áradó mágiát. A mestereszközök-jutott eszébe a tárgyak összefoglaló neve,-akkor ő a New Salemi boszorkánykör vezetője.
   Mögötte egy olyan lány állt akinek az arca rendkívül barátságos és nyílt volt. Teljesen ugyan- úgy volt felöltözve csakhogy az ő ékszerei csak jelképek voltak nem áradt belőle mágikus energia.
   E mögött egy olyan lány ácsorgott aki csak majdnem volt ugyan úgy felöltözve mint az előtte lévők. Az ékszerei a barátságos lányéra hasonlítottak, nem volt varázserejük viszont ő fehér helyett fekete ruhát viselt, amiről Magnus azt hallotta hogy a sötét mágiát előnyben részesítő vezetőket jellemezte. Ennek lánynak az arcán is látszott, hogy pont az ellentéte az előtte lévő lánynak neki az arcán vadság látszott.
   A három vezető mögött jött a kör további kilenc tagja egy szőke lány, mellette egy motorosdzsekis mögöttük két első ránézésre rendkívül barátságos lány, az egyiknek egy kristály lógott a nyakában.
   Utánuk jöttek a fiúk egy vöröses hajú fiú aki mellett egy másik motorosdzsekis jött egy cigivel a szájában, majd egy ikerpár és végül egy olyan srác aki egy pillanatra sem maradt volna le a többiektől a szeme állandóan a partot pásztázta rémülten.
   Ahogy Magnus végignézett a körön észrevette hogy egyikük sem lehet több mint tizennyolc. csak annyit hallott erről a körről hogy legyőzték a valaha élt leghatalma- sabb boszorkányt, azt gondolta legalább húszon valahány évesek
   Azt is csodálta, hogy a vezetőjük a legfiatalabb közölük. Hogy is hívják valahol már halottam már róla- törte a fejét, de nem jutott eszébe a neve Na mindegy úgyis be- mutatkozik majd.
   A lány körbe nézett majd megszólalt.
   - Kezdődhet az ülés?- kérdezte hangján Magnus hallotta, hogy nagyon izgulhat.
   - Igen - felelték a tanács tagok szinte egyszerre.
   - Akkor kezdeném az ülést azzal, hogy bemutatkozom. A nevem Cassandra Blake.
Ő itt mögöttem Diana Mead- mutatott a barátságos és egyben egyik vezető lányra - Ő pedig....
   - Faye Chamberlain mi vagyunk a Kör vezetői- szólt közbe a fekete ruhás lány.-  Mögöttünk pedig a Kör többi tagja. Na meg volt a bemutatkozás, kezdődjön az ülés.
   A többiek pedig csak bólogattak, így elkezdődött az ülés. Magnus próbált figyelni de figyelmét lefoglalta Kör. Az, hogy ilyen fiatalon mennyire komolyak és mennyire aktívak voltak az egész ülésen,kivéve az állandóan riadt Seant és, a végig cigiző Nicket. Főleg a vezetők és a vörösesbarna hajú Adam szólalt föl.
   Magnus észrevette azt, hogy ők nem csak egy csoport ami azért jött létre mert szükségük volt erre a nagyobb erőért. Ők olyanok, mint egy falka megvédik egymást és figyelnek a másikra.
   Elkapta a kis boszorkány királynő tekintetét és rámosolygott majd fejet hajtott a lány előtt akinek a vezetésével ez a kis csapat megmentette nem csak a szigetet, de lehet, hogy a világot is. A lány enyhültebben visszamosolygott, majd visszafordult az üléshez.
   Valószínű, hogy Cassie Blake  lesz majd a leghatalmasabb boszorkány az egész világon és mindenki őt és a csoportját akarja majd szövetségesének ha esetleg  ne adj isten kitörne még háború gondolta majd ő is visszafordult az üléshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets