Blogger Widgets

2012. december 12., szerda

Világvége parti

Sziasztok!

Az egyik külföldi rajongói oldal igen érdekes kezdeményezést indított, amihez úgy gondoltam, mi is csatlakozhatnánk, mert szerintem jó ötlet. :)

A kezdeményezés a Világvége parti nevet viseli.




Bizonyára a legtöbben hallottatok már róla, hogy egyes elképzelések szerint december 21-én jön a világvége. Most hagyjuk, hogy ezt mennyire gondoljuk igaznak!

De tegyük fel egy pillanatra, hogy tényleg így lesz.

Ebben az esetben soha nem tudjuk meg, hogy Tessa kivel jön össze, hogy ki Zakariás testvér, hogy Clary és Jace eljutnak-e végül a szexig, hogy mi lesz Maleckel, hogy legyőzik-e Sebastiant, hogy összeházasodik-e Luke és Jocelyn... És még sorolhatnám. 

A kihívás lényege pedig pontosan ebből fakad. Írjátok meg maximum 500 szóban, hogy szerintetek mi lesz a Pokoli szerkezetek és a Végzet ereklyéi vége. Nem muszáj mindkettőt megírni, és az 500-as határ egy sorozatra vonatkozik. Azaz ha mindkettő megírod, 2x500 szó lesz a maximum. De ha mindkettőt megírod, akkor kezeld a két sorozatot külön! 

A történeteket a mihoczym@freemail.hu címre kéretik küldeni! A tárgyba kérlek írjátok azt: Világvége parti
És tüntessétek fel a levélben azt is, hogy a történet milyen néven kerülhet fel. (Lehet teljes név, becenév, írói álnév...)

A beküldési határidő december 21. dél lesz, és még aznap este fel is kerülnek a történetek!

A dolog megkoronázásaként pedig aznapra külön hashtag született, amit szabad tweetelni: #TMIDoomsdayParty
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets