Blogger Widgets

2012. november 22., csütörtök

Jamie a HP-ben

Sziasztok!

Már többen kérdeztétek tőlem meglepődve, hogy Jamie szerepel a Harry Potterben? 

Nos, igen, a válasz, hogy szerepel. Nem sokat, de szerepel. (Itt jött össze egyébként Bonnie Wrighttal, aki Ginnyt játszotta, és el is jegyezték egymást, aztán idén felbontották. De ez már történelem.)

Egészen pontosan a Harry Potter utolsó részében szerepel (vagyis utolsó részeiben, mert kivágott jelenetekben mindkettőben benne lett volna). 

Ő játszotta a fiatal Gellert Grindelwaldot, a Voldemort előtti gonosz varázslót, aki igába akarta hajtani a muglikat. És ebben eleinte segítőtársa is akadt a fiatal Dumbledore személyében, aki később legyőzte. Szóval hallottátok, vagy nem hallottátok, de Dumbledore meleg, és Gellert Grindelwald volt az, akibe beleszeretett. A könyvben elég fontos szerepe van annak, hogy Harry megismeri Dumbledore múltját, amiben Gellertnek (aki mellesleg Szent Gellértről kapta a nevét) nagy szerepe van, és elég sokat megtudunk a kapcsolatukról. (Barátok voltak, Dumbledore szerelme plátói volt, amennyire tudjuk.) 

Szóval ezt a bizonyos fiatal Grindelwaldot alakította Jamie a filmben, bár igaz, hogy ebből végül annyi maradt, hogy ellop egy pálcát, és kiugrik az ablakon. xD Íme:


Mindenesetre képeken azért megörökítették, a fiatal Dumbledore-ral együtt. :)

 

És saját pálcája is van Ollivander boltjában, ahogy a stáb és a szereplőgárda minden tagjának:

1 megjegyzés:

  1. Ez mekkora! Nem is tudtam, hogy a HP szereplőgárdájának nevei vannak Ollivander dobozain. És hogy köztük van ott egy Jamie-nek, na az nagyon menő. : )

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets