Blogger Widgets

2013. szeptember 29., vasárnap

Közös magyar projektek


Sziasztok!

A magyar Árnyvadászok közösség csodákra képes, ezt már többször bizonyítottátok, bizonyítottuk. Több közös projekt is indult, ezeket gyűjtöttük most össze:

Az első közös projekt, ami még a forgatás idején készült. Cassie a szereplők kezeiről mutatott képet, mi pedig a saját kezünket küldtük el neki.

Amikor Jamie szülinapja közeledett, megmaradtunk a kezeknél, és így kívántunk neki boldog születésnapot.


Karácsonyra kétféle ajándék is készült, mindkettő az általunk elkészített Árnyvadász sütik képeiből. Az egyiket Cassie kapta meg, a másikat a színészek.



Valentin-napra is kétféle lap készült, újra a kezeinkből. Szintén az egyiket Cassie kapta, a többit pedig a színészek és a film készítői. 


Ez a kép a márciusi Árnyvadász napra készült, egy kis összefoglaló az addigi Árnyvadász projektekből.

Ez a kép Kamper Gergely születésnapjára készült, ezzel szerettük volna megköszönni neki a születésnapján a rengeteg munkát, amelyet a fordításokra fordít.

Ez a projekt Cassie születésnapjára készült. Javaslatokat vártunk, hogy ti hová tennétek a Magyar Intézetet. A teljes albumot letölthetitek innen: https://www.facebook.com/download/320077918128136/Hungarian%20Institute.pdf

I. Magyar Árnyvadász Tali - A beszámolót és Cassie reakcióját itt olvashatjátok: http://www.vegzetereklyei.net/2013/09/arnyvadasz-tali-cassie-megkapta.html


A gyönyörű képekért köszönet a mi PS-királynőnknek, Ramónának, akinek ezeket a csodákat köszönhetjük!

Ezeket a képeket eljuttattuk Cassie-nek és a színészeknek, filmkészítőknek, a legtöbbre választ is kaptunk és nagy sikert arattak. 

5 megjegyzés:

  1. És mi lett a premieren készült képekkel ? Azok is ellettek küldve Cassienek ?

    VálaszTörlés
  2. vííí lesz valamikor újra tali?? *.*.*.*.*.* :D

    VálaszTörlés
  3. sziasztok nagyon jo projekteket keszitettetek mindenre :D

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok ne tudjátok hol vállalnak,csinálnak rúnás körömlakot?
    Ha valaki tudja kérem minél előbb válaszoljon!

    VálaszTörlés
  5. Hogyan lehet nektek olyan fotókat küldeni amiket a témában készítettünk? :) Vagy lehet-e egyáltalán? Előre is köszi a választ.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets