Blogger Widgets

2013. október 1., kedd

Lily a Lancôme új arca!


Sziasztok!

A Lancôme bejelentette, ki lesz a következő arca, és bizony, az Árnyvadászok örülhetnek, mert az új arc...

Lily Collins!



Lily ezzel olyan hírességek sorába csatlakozik, mint Julia Roberts, Kate Winslet és Emma Watson. 

Françoise Lehmann, a cég általános menedzsere a következőket mondta Lilyről: "A bájával, az eleganciájával, a modernségével és az élénk elméjével Lily Collins a nőiesség tökéletes megtestesítője a Lancôme szerint. Nagyon boldogok vagyunk, hogy együttműködhetünk Lilyvel, aki a ragyogás és a fiatalság új érzését hozza el a Lancôme-nak."

Lily pedig így reagált: "Hatalmas megtiszteltetés és elismerés, hogy engem választottak, hogy képviseljem a Lancôme-ot. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a leginspirálóbb nők között tudhatom magam, akik a világ egyik legtekintélyesebb márkáját képviselhetem. Egy álmom válik valóra."

A brit Elle szerint Lily a 2014-es tavaszi kampány arca lesz, amely januárban érkezik.

Ez a hír azt is jelenti számunkra, hogy rengeteg Lily képet kapunk majd ebben az időszakban, minden bizonnyal reklámfilmet/filmeket is, amelyek különösen igényesek szoktak lenni, illetve valószínűleg gyakran találkozhatunk majd vele a nagyobb női magazinok oldalain is. Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb parfümériákban minden bizonnyal promóciós plakátok is lesznek majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets