Blogger Widgets

2015. június 11., csütörtök

Helyzetjelentés - Forgatási videókkal


Sziasztok!

Nem hiszem, hogy a mostani összefoglaló túl sok magyarázatot igényel. Egy sor videót és fotót kaptunk a forgatásról, többek között Alecről, Jace-ről egy harcjelenetet, Magnus pedig táncol. Ó, és Domot meglepte a barátnője Torontóban, amiről szintén készült egy nagyon cuki felvétel.













































4 megjegyzés:

  1. Raphael csak ne working outoljon, inkább adja le azokat a (nagyon szexi) bicepszeket! :D Csak viccelek, de amúgy Raphael pici és törékeny. :)

    VálaszTörlés
  2. Na jó, még mindig nem hiszem el, hogy az egész stábban nincs senki, aki normális szemfestést tudta adni Magnusnak. Komolyan, nincs idő a sminkre vagy tényleg Harry csinálja magának, azt, hogy a kis ecsetet belemártja a fekete púderba, aztán két határozott mozdulattal csinál a szeme köré egy monoklit??? Miért????
    Komolyan a többiekkel nincs bajom és már Mattet is megszerettem, mert nagyon cuki. Észrevettétek, hogy az egyik képen Magnus vállát fogja? :D
    Raphael pedig felülmúlta a várakozásaimat. Dios!
    De komolyan, legyetek szívesek és csináljatok már valamit Magnussal!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először én is utáltam Magnus sminkjét, de aztán elfogadtam, hogy ez már ilyen magad :) A könyvben különben is az van, hogy amikor először találkoznak Magnussal, neki olyan a szeme, mint a mosómedvének. Biztos onnan szedték ez a fekete sminket. Most már inkább abban reménykedek, hogy a későbbiekben változtatnak a sminken, és nem mindig így fog kinézni.
      Matt az elején nem igazán tetszett, de most már megszerettem, és szerintem jól hozza a képek alapján Alec karakterét :D

      Törlés
    2. SZerintem nincs semmi gond Magnus sminkjével...

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets